Merhaba, normalde Yapı Kredi uygulaması çalışmıyordu, "Tricky Store" ile düzelttim ama beni hatırla özelliği çalışmıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
Rom cihazlarda bankacılık uygulaması sıkıntı çıkarıyor. Sırf bu yüzden telefonu değiştirdim halbuki desteklemesi lazım
ROM cihazlarda bankacılık uygulaması sıkıntı çıkarıyor. Sırf bu yüzden telefonu değiştirdim halbuki desteklemesi lazım.
Vallahi hocam bir şekilde giriş yapabiliyorum artık ama beni hatırla çalışmıyor NFC ödeme için beni hatırla açık olması lazım böyle değişik kilitlendim kaldım.
yusufumm07
Üstün
Bilgili arkadaşlar yardımcı olur.Vallahi hocam bir şekilde giriş yapabiliyorum artık ama beni hatırla çalışmıyor NFC ödeme için beni hatırla açık olması lazım böyle değişik kilitlendim kaldım.
Tricky Store ayarları aynı kalacak şekilde uygulamayı silip yeniden yükleyin Aurora Store kullanıyorsanız kara listeden uygulamayı seçin ve uygulamayı sadece Play Store'dan indirin.Merhaba, normalde Yapı Kredi uygulaması çalışmıyordu, "Tricky Store" ile düzelttim ama beni hatırla özelliği çalışmıyor.
Tricky Store ayarları aynı kalacak şekilde uygulamayı silip yeniden yükleyin Aurora Store kullanıyorsanız kara listeden uygulamayı seçin ve uygulamayı sadece Play Store'dan indirin.
Olmadı hocam ve geliştirici seçenekleri zaten açık değilmiş gizleme gibi bir şey bulamadım.
data/adb/tricky_store/ bu dizinde hangi dosyalar var?Olmadı hocam ve geliştirici seçenekleri zaten açık değilmiş gizleme gibi bir şey bulamadım.
Play Integrity API Checker ile test edebilir misiniz ve resim atar mısınız?
data/adb/tricky_store/ bu dizinde hangi dosyalar var?
key_db, system_app, tee_status, keybox.xml , target.txt
Strong'a kadar alıyor hocam.data/adb/tricky_store/ bu dizinde hangi dosyalar var?
Play Integrity API Checker ile test edebilir misiniz ve resim atar mısınız?
yurikey46 kullanıyorum.
Dosya Ekleri
Yapı Kredi uygulamasını dil
data/adb/tricky_store/key_db bu dosyayı sil
Cihaz ayarlarından "Şifreleme ve Kimlik Bilgileri" kısmına git buradan kimlik bilgilerini sil butonuna bas ve sil ( gelişmiş bir özelliktir yaptıktan sonra sorun olursa sorumluluk kabul etmem )
Telefonu yeniden başlat ve Yapı Kredi uygulamasını tekrar yükle olmazsa şunu dene:
Target.txt dosyası şöyle olsun:
com.ykb.android
com.google.android.gms
com.android.vending
com.google.android.gsf
@kompetankedi
Durum ne?
data/adb/tricky_store/key_db bu dosyayı sil
Cihaz ayarlarından "Şifreleme ve Kimlik Bilgileri" kısmına git buradan kimlik bilgilerini sil butonuna bas ve sil ( gelişmiş bir özelliktir yaptıktan sonra sorun olursa sorumluluk kabul etmem )
Telefonu yeniden başlat ve Yapı Kredi uygulamasını tekrar yükle olmazsa şunu dene:
Target.txt dosyası şöyle olsun:
com.ykb.android
com.google.android.gms
com.android.vending
com.google.android.gsf
@kompetankedi
Durum ne?
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-