Arkadaşlar merhaba, bugün cihazımda uygulama açarken bir anda dondu, ben de resetledim bütün tuşlara basılı tutup. Bundan sonra telefon açılırken telefon crDroid logosunda kalıyor ve çözemedim. Telefonda eureka kernel ve OC var böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım. Ne yapabilirim?Telefon Samsung Galaxy A10 ve TWRP yüklü. @Heribert Yavuz
Arkadaşlar merhaba, bugün cihazımda uygulama açarken bir anda dondu, ben de resetledim bütün tuşlara basılı tutup. Bundan sonra telefon açılırken telefon crDroid logosunda kalıyor ve çözemedim. Telefonda eureka kernel ve OC var böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım. Ne yapabilirim? Telefon Samsung Galaxy A10 ve TWRP yüklü. @Heribert Yavuz
Arkadaşlar merhaba, bugün cihazımda uygulama açarken bir anda dondu, ben de resetledim bütün tuşlara basılı tutup. Bundan sonra telefon açılırken telefon crDroid logosunda kalıyor ve çözemedim. Telefonda eureka kernel ve OC var böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım. Ne yapabilirim?Telefon Samsung Galaxy A10 ve TWRP yüklü. @Heribert Yavuz