Detaylar
Kim cevapladı?erdym
Üstün
Winscp ile mainsail. Tar ve. Sh dosyaları atıp izinlerini verdim. PuTTY ile "/usr/data/ mainsail. Sh install" dedim, sonra reboot attım.
IP doğru, neden bu hatayı alıyorum?
Eki Görüntüle 205249
Eki Görüntüle 205257
Kendi üstüne nasıl mainsail kurdun? Sonic pad veya rasp mı kullandın?
Kendi üstüne nasıl mainsail kurdun? Sonic pad veya rasp mı kullandın?
İnternetteki bir tutorial videosu direk böyle anlatıyordu çalışıyordu, geçmişte sadece PuTTY ile yapmıştım çalışmıştı.
erdym
Üstün
İnternetteki bir tutorial videosu direk böyle anlatıyordu çalışıyordu, geçmişte sadece PuTTY ile yapmıştım çalışmıştı.
Kendi üstüne kuruyorsan sadece tar sh yeterli olmuyor. Creality'nin kilidini de açman gerekiyor ama bu hem gereksiz uğraştırıcı hem de cihazı brick edebilirsin ayrıca her güncelleme sonrası tekrar mainsail kurman gerekiyordu. Muhtemelen bu kilidi açmadığından kilit Moonraker'ı başlatmıyor Bu da Mainsail'e girmene izin vermiyor. Bence bununla uğraşacağına eski bir laptop veya rasp 3B gibi ucuz bir rasp ile kendi klipper cihazını bağla böylece istediğin gibi yönetirsin.
Kendi üstüne kuruyorsan sadece tar sh yeterli olmuyor. Creality'nin kilidini de açman gerekiyor ama bu hem gereksiz uğraştırıcı hem de cihazı brick edebilirsin ayrıca her güncelleme sonrası tekrar mainsail kurman gerekiyordu. Muhtemelen bu kilidi açmadığından kilit Moonraker'ı başlatmıyor bu da Mainsail'e girmene izin vermiyor. Bence bununla uğraşacağına eski bir laptop veya rasp 3B gibi ucuz bir rasp ile kendi klipper cihazını bağla böylece istediğin gibi yönetirsin.
Herhangi bir tuto videosu var mıdır İngilizce de olur.
erdym
Üstün
Herhangi bir tuto videosu var mıdır İngilizce de olur.
Mks'ye giriş yapınca kontrol panelinden fluidd yerine mainsail indir.
Mks'ye giriş yapınca kontrol panelinden fluidd yerine mainsail indir.
Sağ olun.
Yeni konular
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-
-