Creality Hi Combo 3D vs Bambu lab A1 Combo

Eko sistem dedikleri ne tür bir ekosistem sorması ayıp . iPhone değil ki bu kulaklık laptop hepsi uyumlu çalışsın. Sen bir eklenti fiyatlarına bak da o zaman anlarsın dediğimi Bambulab'de bir şey eklemek istersen aşırı absürt fiyatlandırmaları var. Ayrıca bambu Slicer'dan daha üstün yazılımları hatta o bambu Slicer'ı bile AD5X'de kullanabiliyorsun çünkü destekliyor. Mesela orca var bambu Slicer'ın kullanım kolaylığını alıp Prusa'nın geliştirme kapasitesiyle bir ediyor ve yıllardır kullandığım mükemmel bir program.

Hocam iki urunun karsilastirma ve incelme videolarini izledim. Bambu icin daha kolay diyorlar. Ama atik miktari daha fazla. Ayrica sonradan kapali kutuya cevrilmiyor diye biliyorum. AD5X te kurulumu kolay gibi duruyor. Atik miktari bambuya gore daha az. Sonradan kapali kutuya cevriliyor. Hiz konusunda bir tik daha hizli. Bambu ya gore en buyuk eksigi topluluk destegi fakat sizin dediginiz gibi orca slicer kullanilabiliyormus diye biliyorum. Yani ad5x daha mantikli geliyor. Kapali kutuya cevirsem bile her filament turunu basamam degil mi ad5x ile?
@erdym

Kapattığın için abs ve Asa'ya kadar güvenli bir şekilde basarsın üstü de endüstriyel standart olan PC gibi plastikler yani abs bile fazla fazla işini görür. Bambu kolay deseler de yazılımsal anlamda son güvenlik güncellemeleriyle o kadar fazla kısıtlandı ki tamir edeceğin zaman bile teknik destek alman gerekiyor.

Peki hocam anycubic kobra x nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…