Hocam baska insanlara da sordum ekosistemden dolayhi bambu A1 al diyorlar. Ff AD5X eger teknik gelistrime yapacaksan al diyorlar. Ekosistem bu kadar onemli mi? Yani bambudan bastigim seyi ffden basamaz miyim? Sizce ffad5X > bambu A1 mi? (ılk defa alacağım onun icin tam emin olmak istiyorum)

Eko sistem dedikleri ne tür bir ekosistem sorması ayıp :D. iPhone değil ki bu kulaklık laptop hepsi uyumlu çalışsın. Sen bir eklenti fiyatlarına bak da o zaman anlarsın dediğimi Bambulab'de bir şey eklemek istersen aşırı absürt fiyatlandırmaları var. Ayrıca bambu Slicer'dan daha üstün yazılımları hatta o bambu Slicer'ı bile AD5X'de kullanabiliyorsun çünkü destekliyor. Mesela orca var bambu Slicer'ın kullanım kolaylığını alıp Prusa'nın geliştirme kapasitesiyle bir ediyor ve yıllardır kullandığım mükemmel bir program.

Hocam iki urunun karsilastirma ve incelme videolarini izledim. Bambu icin daha kolay diyorlar. Ama atik miktari daha fazla. Ayrica sonradan kapali kutuya cevrilmiyor diye biliyorum. AD5X te kurulumu kolay gibi duruyor. Atik miktari bambuya gore daha az. Sonradan kapali kutuya cevriliyor. Hiz konusunda bir tik daha hizli. Bambu ya gore en buyuk eksigi topluluk destegi fakat sizin dediginiz gibi orca slicer kullanilabiliyormus diye biliyorum. Yani ad5x daha mantikli geliyor. Kapali kutuya cevirsem bile her filament turunu basamam degil mi ad5x ile?
@erdym