kulesogutucu

Becerikli
Selam sosyal.

Hangisi alınır? Ya da başka model tavsiyeniz var mı bu fiyat bandında? Neden alınır, onu da yazarsanız sevinirim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam sosyaller.

Hangisi alınır? Ya da başka model tavsiyeniz var mı bu fiyat bandında? Neden alınır, onu da yazarsanız sevinirim. :)

Snapmaker U1 gibi bir model bakın bu modellerin hepsi renkli baskı alacağım diye filamentin yarısını çöp ediyor.

Bambu lab A1 combo da anakart yanma sorunu varmis diye duyum aldim. Bu yuzden ikisi arasında kaldım. Bu sorun hala devam ediyor mu?

O cihazların hepsi geri çağrıldı veya yeni anakart gönderildi. Senin alacağın sitede zaten ön sipariş veriyorsun yani yeni cihaz gelecek. Zaten garantisi de var.

O cihazların hepsi geri çağrıldı veya yeni anakart gönderildi. Senin alacağın sitede zaten ön sipariş veriyorsun yani yeni cihaz gelecek. Zaten garantisi de var.
Peki combo almak mantikli mi sizce? Onun yerine flamenti tak cikar yapilabiliyor mu (bu konularda biraz bilgisizim :( ) Boylece filament kaybi azalir mi?

Peki combo almak mantikli mi sizce? Onun yerine flamenti tak cikar yapilabiliyor mu (bu konularda biraz bilgisizim :( )

Yaparsın da renkli baskılarda eğer kapak üstüne yazı falan yapmayacaksan 2000 kat boyunca elle tek tek değişim yaparsan canın çıkar. Bence renkli baskı gereği de yok zaten renkli baskı genelde pla (fazla renk var diye) ile yapılıyor o da dandik bir malzeme bir de bunun üstüne aşırı fazla filament harcıyorsun çünkü çöp fazla çıkıyor ve aşırı uzun bir bekleme süresi var. Onun yerine petg alıp boyasan daha mantıklı.

Yaparsın da renkli baskılarda eğer kapak üstüne yazı falan yapmayacaksan 2000 kat boyunca elle tek tek değişim yaparsan canın çıkar. Bence renkli baskı gereği de yok zaten renkli baskı genelde pla (fazla renk var diye) ile yapılıyor o da dandik bir malzeme bir de bunun üstüne aşırı fazla filament harcıyorsun çünkü çöp fazla çıkıyor ve aşırı uzun bir bekleme süresi var. Onun yerine petg alıp boyasan daha mantıklı.
1786052311350.webp

Mesela ben bunlar gibi basmak istiyorum. Bunun icin gerek var mi? Yoksa bana tavsiye edebileceginiz 3d printer modelleri var mi (filament markasi da tavsiye ederseniz cok mutlu olurum)?