mstfhll

Uzman
Yer
Adana
Ne zamandır 3 boyutlu yazıcı almak istiyordum. Önce ikinci el alayım diye çıktım yola. Creality Ender 3 SE - KE falan derken sonra Neptune 4 Pro alacaktım.

En son iki gündür Flashforge Adventurer AD5X'i araştırıyordum. Az önce ani kararla Creality Hi Combo aldım. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. Ne zamandır heves ediyordum. Mühendis olduğumdan çizim vs. uğraşıyordum zaten de umarım pişman olmam.

Arkadaşlar beni teselli edin. Aranızda kullanan, sahip olan varsa bir içimi rahatlatsın.

Güzel makine bir sorun yaşamazsın. Tek sorun diyebileceğimiz şey filamentlerin pahalı olan RFID'le gelmesi sana tavsiyem RFID olan ruloları sakla sonra karton rulolu veya rulosuz gelen filamentleri ona geçir böylece çok daha uyguna gelir.

Güzel makine bir sorun yaşamazsın. Tek sorun diyebileceğimiz şey filamentlerin pahalı olan RFID'le gelmesi sana tavsiyem RFID olan ruloları sakla sonra karton rulolu veya rulosuz gelen filamentleri ona geçir böylece çok daha uyguna gelir.
Teşekkür ederim hocam. Uzun zamandır beni bu kadar heyecanlandıran başka bir şey olmamıştı. Basmak istediğim onlarca stl dosyasını indirdim bile çoktan. Umarım hayal kırıklığı yaşamam.

Teşekkür ederim hocam. Uzun zamandır beni bu kadar heyecanlandıran başka bir şey olmamıştı. Basmak istediğim onlarca stl dosyasını indirdim bile çoktan. Umarım hayal kırıklığı yaşamam.

Tek sorun süre :D özellikle kısa sürmesi için 0.24'te falan basma. Tavsiyem variable layer height diye bir olay var bu ayar sayesinde yazıcı detaylı olması gereken yerlerde ince katmanlar basarken detaysız yerlerde daha kalın katmanlar yaparak süreyi epey bir düşürür ve kaliteyi de güzel tutar.

2 haftadır aralıksız kullanıyorum. Otomatik kalibre etmesi ve hızlı olması sebebiyle beni hiç uğratırmadı. Renkli baskılar da aldım. Çok memnunum. Sürekli irili ufaklı baskı alıyorum. Henüz spagetti veya ipliklenme sorunum olmadı. İlk hevesle birlikte Creality'nin kendi filementlerini aldım. 6 adet filementten 2 adet kaldı. Alacaklara öneririm. Üstüne combo paketi kesinlikle almasını öneririm.