Sub kutusundan kaç tane jak çıkıyor, anakart üzerindeki yeşil jak girişine hangi renk Jak'ı bağladın, ya da tek jak mı var?

Tek jak var ve yeşile yeşil doğru taktığıma eminim. Zaten yanlış olsa mantıken uydularda çalışmazdı. Realtek Audio driver indirdim ama faydası yok.

Az evvel subwooferın panelini açtım ama işin kötü yanı sorun da göremedim alırken sıkıntı yoktu.

Ses kalın bass şeklinde çıkıyorsa, eko ayarı istiyor, arkadan boğuk ve kısık geliyorsa sorun var demek. Elinde AUX kablosu varsa bir de onunla yap bağlantıyı.

Hocam AUX kablosundan şüphe ediyorum. Uyduların arada sinyali kesiyor bazen biri bazen de ikisi birden ama çalışıyor. Şimdi AUX kablosu sipariş geçeceğim ama bunda arada kontrolcü var ses seviyesi için. Sizce standart alsam sorun çıkarır mı?

Şimdi AUX kablosu sipariş geçeceğim ama bunda arada kontrolcü var ses seviyesi için. Sizce standart alsam sorun çıkarır mı?

Creative'nin kullanmadığım modeli kalmadı, 4+1 serisini falan aldığım zaman mark tedavülden kalkmamıştı, 100 mark gibi bir fiyata almıştım. Şu an 4+1'i hala daha kullanıyorum, gümbür gümbür yıkıyor ortalığı. Yeni Realtek ses çipleri ile çok uyumlu değil ama iş yapıyor, eski sistemi bu yüzden satmadım. Sağlam bir jak kablosu ya da AUX kablosu ile deneyin, ucuz OEM jaklar iş yapmıyor. Bas kutusunun arkasındaki ayar düğmesi ile deneme yaptın mı? Ara kontrolcü dediğin o ses kumandasının kablosunu söküp takın. Anakartında siyah jack varsa oraya bağlayıp dene, orada çok az boğuk bir ses vermesi lazım, yeşilde de düzgün çalışması lazım, arasında fark olmalı, siyah jak ta çalışmıyorsa, sıkıntı vardır. Yeni kablo ile deneyin. Realtek Audio consele ile çalıştırabiliyorsan, eko ayarlarını dene, eski sistemde Realtek rock modunda kullanıyorum, yeni sistemde aynı ayar güzel çalışmıyor @Ehwenisher

Creative'nin kullanmadığım modeli kalmadı, 4+1 serisini falan aldığım zaman mark tedavülden kalkmamıştı, 100 mark gibi bir fiyata almıştım. Şu an 4+1'i hala daha kullanıyorum, gümbür gümbür yıkıyor ortalığı. Yeni Realtek ses çipleri ile çok uyumlu değil ama iş yapıyor, eski sistemi bu yüzden satmadım. Sağlam bir jak kablosu ya da AUX kablosu ile deneyin, ucuz OEM jaklar iş yapmıyor. Bas kutusunun arkasındaki ayar düğmesi ile deneme yaptın mı? Ara kontrolcü dediğin o ses kumandasının kablosunu söküp takın. Anakartında siyah jack varsa oraya bağlayıp dene, orada çok az boğuk bir ses vermesi lazım, yeşilde de düzgün çalışması lazım, arasında fark olmalı, siyah jak ta çalışmıyorsa, sıkıntı vardır. Yeni kablo ile deneyin. Realtek Audio consele ile çalıştırabiliyorsan, eko ayarlarını dene, eski sistemde Realtek rock modunda kullanıyorum, yeni sistemde aynı ayar güzel çalışmıyor @Ehwenisher

Anakartta 3 sokete de taktım hepsinde de ses veriyor ama sub aynı. AUX değiştireceğim olursa olur artık.