Steam Crew Motorfest 22 dolara alınır mı?

Hayır olmamasi gerek denemede sinir sadece saat hocam. Ben oyle biliyorum. Oyun kesinlikle alinir FH5'ten kat kat iyi yanlari var.
Maalesef tekrar indirmek gerekiyormuş. :( Mecbur indireceğim bakalım.
1720606204220.webp

Arkadaşlar daha önce hiç crew oynamadım ama onun dışında ne kadar araba oyunu varsa oynadım. 22 dolara değecek bir oyun mu sizce? Ne kadar oynanabilirliği var, örnek olarak FH4ü 600 FH5i 1700 saat oynadım ve hala devam ediyorum. Ayriyetten sistemimle rahat oynar mıyım?
GTX1650Super
Ryzen 3 3100
16GB Ram
Sistem ile rahat oynarsınız ancak 22 dolar edecek bir oyun olduğunu düşünmüyorum hocam.

Oyun fenaymış özellikle sesler falan Forza'dan sonra ilaç gibi geldi. Ama hayatımda ilk defa bilgisayarım oyun oynarken reset attı kendi kendine bunu unutturmayacak bana. En kısa zamanda bir inceleme yapmayı düşünüyorum oyun hakkında.

Oyunu beğendim diyebilirim. Gerek içerikler gerekse yarışlar vb. sıkmıyor oyun sarıyor.

Fakat en garipsediğim şey 2024 yılında bir oyun çıkarıp da 60 FPS limiti koymaları...

The Crew Motorfest'te 60 FPS limiti var. Zaten yarış oyunu olduğu için 60 FPS gayet yeterli geliyor bir sorun yaşamıyorsunuz ama ben yine de saçma buluyorum.

Geri
Yukarı Alt