Cronos New Dawn ne kadar korkunç?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alperen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 149
  • Etiketler Etiketler
    korkunç
Makaleler
5
Yer
Winterfell
Resident Evil 2 ile kıyaslayacak olursanız korku düzeyi ne seviyede?
RE 2 oynarken epey yerde gerilmiştim.

RE 2 oynarken epey yerde gerilmiştim.

Ben cronos ta mermi hesabı yapmaktan gerilmiştim, oyun bu konuda çok katı.

Hayatımda hiç böyle gerilim oyunları oynamadım ve oynamayacağım da. İnsanlar nasıl zevk alıyor onu da anlayamıyorum doğrusu

Bende gereksiz gerilim korku oyunlarında Resident Evil Village bitirdim sevdim ama çok geriliyordum ondan sonra o tür oyunları oynamayı bıraktım.

Mermi hesabı yapman gerek orası korkunç Şaka bir yana daha çok Resident Evil 4 gibi düşünebilirsin korku olayını.

Cronos biraz daha karanlık ve çizgisel yapıda, bulmaca yok, can ve mermi hesabını yaparsan kaynak zorluğu da yok.
Ortama alışınca aksiyon shooter gibi oyun.

Dipnot: Mermi sıkıntısı yaşayan arkadaşlar, silahları şarjlayarak kullanın ve savaşlarda varilleri vurun.
Ek olarak çoğu save noktasından malzeme alabiliyorsunuz, hepsini alıp mermi yapın, fazlasını da sandığa stoklayın.
Oyunu sandık dolusu mermiyle bitirdim, belli ki bir şeyleri kaçıyorsunuz.

Bu oyunda mermi hesabı yapmaktan oyunu yarım bıraktım. Korkunç olan kaynak, düşman değil

Oyuna girdim ama zorluk ayarı getirmişler sanırım, kolay ve normal vardı. Normali seçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…