PP ele veriyor. 6 kere bitirdim hiçbiri sıkmadı. Online ile beraber yaklaşık 500 saatim var. Yazın yeni PC alınca 7.kez bitirmek istiyorum.

Ama yine de deneyin bence.

Bugün oynayacağım. Genelde şu ara sahneleri geçiyordum hep. Bunda TR altyazıda var mış, geçmeden hikaye odaklı ilerlerim.

Oynayın hocam. Bence açık ara dünyanın en iyi oyunu. İlk chapter'da sıkılan insanlar var. Sıkılsanız bile bırakmayın, sonrası çok güzel. Bu arada bence chapter 1 en iyi oyun açılışlarından biri bile olabilir atmosfer ve hikaye girişi olarak.

Oynayın hocam. Bence açık ara dünyanın en iyi oyunu. İlk Chapter'da sıkılan insanlar var. Sıkılsanız bile bırakmayın, sonrası çok güzel. Bu arada bence chapter 1 en iyi oyun açılışlarından biri bile olabilir atmosfer ve hikaye girişi olarak.

Bir şey soracağım, bu çevrımdışı hesaplardan alacağım da biliyorsunuzdur sitelerde 30 TL'ye satılıyor. Tek kişi girip oynayabiliyor hikayeyi. Kendileri 3 ay garanti veriyor ama oyunu beğenirsem hikaye ortasındayken baktım hesap giderse falan yeni hesaptan girdiğimde hikaye giderse çıldırırım muhtemelen. Ona yapılacak bir durum var mı? Steam hesabı olarak veriyorlarmış.

Bir şey soracağım, bu çevrımdışı hesaplardan alacağım da biliyorsunuzdur sitelerde 30 TL'ye satılıyor. Tek kişi girip oynayabiliyor hikayeyi. Kendileri 3 ay garanti veriyor ama oyunu beğenirsem hikaye ortasındayken baktım hesap giderse falan yeni hesaptan girdiğimde hikaye giderse çıldırırım muhtemelen. Ona yapılacak bir durum var mı? Steam hesabı olarak veriyorlarmış.
Valla hesap alma konularında hiç bilgim yok hocam maalesef.