RDR2 hikayesini oynamak istiyorum. Çevrim dışı hesap satın alacağım, 30 TL'ye satıyorlar. Normalde Steam'den alacaktım ama çabuk sıkılıyorum hikayeli oyunlardan; sarmazsa pişman olurum. Hikayesi ne kadar sürede biter? Siteden alacağım, alıp hızlıca oynayıp sararsa bitiririm muhtemelen.
Detaylar
Kim cevapladı?Sadece ana hikaye odaklı gidersen 35 saat civarı sürer. RDR 2 gibi bir başyapıtı at gözlüğü takıp sadece ana hikaye odaklı gitmek ne kadar doğru tartışılır tabii...
- Makaleler
- 7
Rahat 60 saat suruyor, orasi oyle ama ''ne kadar surede biter?'', ''hikayeli oyunlarda cok hizli bunaliyorum'', ''sarmazsa pisman olurum'' gibi dusuncelere sahipseniz RDR2 sizlik bir oyun pek degil acikcasi.
30 TL, RDR2 icin hicbir sey bu arada.
30 TL, RDR2 icin hicbir sey bu arada.
Başları yavaş. 3-4 saat sabredin ondan sonra açılıyor. Görevden göreve gidip 40-45 saatte bitirebilirsiniz.
Full görevden göreve koşarsan ve sadece ana görev yaparsan 25-30 saat arası bile bitirirsin. Ama bu çok hızlı olur. Bir tık daha yavaşlayıp 35 saate falan bitirirsin.
Rahat 60 saat suruyor, orasi oyle ama "ne kadar sürede biter?", "hikayeli oyunlarda cok hizli bunaliyorum", "sarmazsa pişman olurum" gibi dusuncelere sahipseniz RDR2 sizlik bir oyun pek degil açıkçası.
30 TL, RDR2 icin hiçbir şey bu arada.
Vallahi bitirdiğim hikayeli oyun çok yok diyebilirim. The Witcher 3 aşırı bunaltmıştı sildim. Daha başlardayken. Dying Light ortalardayken sıkılıp sildim. GTA 5 hikayesini bitirmiştim. Bir de Hitman Absolution zevk alarak bitirdim. Onun dışında oynadığım var da eski oyunlar Max Payne 2. Crysis. CoD gibi
Vurmalı kırmalı seviyorum biraz RDR 2 de öyle herhalde.
Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
RDR 2'nin kesinlikle beni çok darladığı yerler oldu ama hiçbir zaman pişman etmedi, iyi ki bitirmişim dedirtti, hatta tema hiç benim tarzım olmasa da dünyası ve detayı bunu tolere etti, verdiği duygular yetti. Sıkıldığım çok yer olsa da yan görevlerin çoğuyla bitirdim 70 saatim vardır.
RDR 2 size pek gitmez o zaman.Vallahi bitirdiğim hikayeli oyun çok yok diyebilirim. The Witcher 3 aşırı bunaltmıştı sildim. Daha başlardayken. Dying Light ortalardayken sıkılıp sildim. GTA 5 hikayesini bitirmiştim. Bir de Hitman Absolution zevk alarak bitirdim. Onun dışında oynadığım var da eski oyunlar Max Payne 2. Crysis. CoD gibi
Vurmalı kırmalı seviyorum biraz RDR 2 de öyle herhalde.
@Michael MYERS renkler zevkler farklıdır bence. Ne oldu
?
Siz öyle diyorsanız. Ppye bakınca zaten.
bakalım denerim muhtemelen sıkılmazsam oynarım.
Siz öyle diyorsanız. Ppye bakınca zaten.