fortunee

Başarılı
RDR2 hikayesini oynamak istiyorum. Çevrim dışı hesap satın alacağım, 30 TL'ye satıyorlar. Normalde Steam'den alacaktım ama çabuk sıkılıyorum hikayeli oyunlardan; sarmazsa pişman olurum. Hikayesi ne kadar sürede biter? Siteden alacağım, alıp hızlıca oynayıp sararsa bitiririm muhtemelen.

Ana hikaye odaklı gidince ortalama 40 saat falan sürüyordu diye hatırlıyorum. Yaşayarak oynarsan iki katına kadar çıkabilir.

Rahat 60 saat suruyor, orasi oyle ama "ne kadar sürede biter?", "hikayeli oyunlarda cok hizli bunaliyorum", "sarmazsa pişman olurum" gibi dusuncelere sahipseniz RDR2 sizlik bir oyun pek degil açıkçası.

30 TL, RDR2 icin hiçbir şey bu arada.

Vallahi bitirdiğim hikayeli oyun çok yok diyebilirim. The Witcher 3 aşırı bunaltmıştı sildim. Daha başlardayken. Dying Light ortalardayken sıkılıp sildim. GTA 5 hikayesini bitirmiştim. Bir de Hitman Absolution zevk alarak bitirdim. Onun dışında oynadığım var da eski oyunlar Max Payne 2. Crysis. CoD gibi

Vurmalı kırmalı seviyorum biraz RDR 2 de öyle herhalde.

RDR 2'nin kesinlikle beni çok darladığı yerler oldu ama hiçbir zaman pişman etmedi, iyi ki bitirmişim dedirtti, hatta tema hiç benim tarzım olmasa da dünyası ve detayı bunu tolere etti, verdiği duygular yetti. Sıkıldığım çok yer olsa da yan görevlerin çoğuyla bitirdim 70 saatim vardır.

Vallahi bitirdiğim hikayeli oyun çok yok diyebilirim. The Witcher 3 aşırı bunaltmıştı sildim. Daha başlardayken. Dying Light ortalardayken sıkılıp sildim. GTA 5 hikayesini bitirmiştim. Bir de Hitman Absolution zevk alarak bitirdim. Onun dışında oynadığım var da eski oyunlar Max Payne 2. Crysis. CoD gibi

Vurmalı kırmalı seviyorum biraz RDR 2 de öyle herhalde.
RDR 2 size pek gitmez o zaman.