Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.483 Çözümler 70 Beğeniler 5.415 Yer Haddonfield, Illinois 4 Eylül 2025 #1 Kare oluşturma (frame generation) açınca oyun çöküyor. En azından, AMD GPU'da durum bu. NVIDIA kullanıcılarını bekleriz. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2025
Kare oluşturma (frame generation) açınca oyun çöküyor. En azından, AMD GPU'da durum bu. NVIDIA kullanıcılarını bekleriz.
Yasin Alemdağ Yetkin Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 2.418 Çözümler 15 Beğeniler 1.557 Yer Trabzon 4 Eylül 2025 #2 Michael MYERS dedi: Kare oluşturma (frame generation) açınca oyun çöküyor. En azından, AMD GPU'da durum bu. NVIDIA kullanıcılarını bekleriz. Genişletmek için tıkla... Oyun kaç GB akşama indirip denemek istiyorum . Bence senin AMD'n bozuk . Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: Kare oluşturma (frame generation) açınca oyun çöküyor. En azından, AMD GPU'da durum bu. NVIDIA kullanıcılarını bekleriz. Genişletmek için tıkla... Oyun kaç GB akşama indirip denemek istiyorum . Bence senin AMD'n bozuk .
1 14287 Becerikli Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 288 Beğeniler 222 4 Eylül 2025 #3 Michael MYERS dedi: Kare oluşturma (frame generation) açınca oyun çöküyor. En azından, AMD GPU'da durum bu. NVIDIA kullanıcılarını bekleriz. Genişletmek için tıkla... Bende nedense bir problem yok. Senin AMD GPU'da problem var. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2025 Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: Kare oluşturma (frame generation) açınca oyun çöküyor. En azından, AMD GPU'da durum bu. NVIDIA kullanıcılarını bekleriz. Genişletmek için tıkla... Bende nedense bir problem yok. Senin AMD GPU'da problem var.
KS KS Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.483 Çözümler 70 Beğeniler 5.415 Yer Haddonfield, Illinois 4 Eylül 2025 #4 14287 dedi: Bende nedense bir problem yok. Senin AMD GPU'da problem var. Genişletmek için tıkla... İlk kez bu oyunda sıkıntı yaşıyorum tekrar deneyeceğim. Yasin Alemdağ dedi: Oyun kaç GB akşama indirip denemek istiyorum . Bence senin AMD'n bozuk . Genişletmek için tıkla... Final boyutu 23 GB. Ama çok sığ bir oynanışı var, oynamamış olmamak için oynuyorum. Tekrar açtım FG şu an çökmedi. Başlangıcı FG açık bir şekilde oynayınca çöküyordu. İlginç . Artı 0 Eksi
14287 dedi: Bende nedense bir problem yok. Senin AMD GPU'da problem var. Genişletmek için tıkla... İlk kez bu oyunda sıkıntı yaşıyorum tekrar deneyeceğim. Yasin Alemdağ dedi: Oyun kaç GB akşama indirip denemek istiyorum . Bence senin AMD'n bozuk . Genişletmek için tıkla... Final boyutu 23 GB. Ama çok sığ bir oynanışı var, oynamamış olmamak için oynuyorum. Tekrar açtım FG şu an çökmedi. Başlangıcı FG açık bir şekilde oynayınca çöküyordu. İlginç .