Rogue

Uzman
Frame generation açınca performans iyileşmek yerine oyun kasmaya başlıyor, neden olabilir? Ve Part 1'de olduğu gibi bunda da oyun için diyalog sesleri çok az, bunun çözümünü de bilen yazarsa sevinirim.

Aynı sorunu nedense bir başkası da yaşamış, Steam'de gördüm. DLSS Frame Generation açıyor FPS düşüyor, FSR Frame Generation açıyor, FPS yükseliyor. Maalesef ki bu sorunun çözümünü bilmiyorum. Ben RTX 3060 karta sahibim ve 2-3 mod ile bu kartla DLSS Frame Generation açabilir hâle getirdim. FSR Frame Generation'dan daha düşük laglı ve daha akıcı. Frame Generation'ı hiç kullanmamayı deneyebilirsiniz. NVIDIA App üzerinden bu oyunun DLSS sürümünü Preset K olarak ayarlayın ve Kalite veya Dengeli modda DLSS açın.

Ses konusunda ise, ses ayarlarına girip ses aralığını dar (Gece) olarak ayarlayınca bu sorun çözülüyordu bende TLOU1'de. TLOU 2'yi kulaklıkla oynadığım için bunda ihtiyaç duymadım.

Ses konusunda ise, ses ayarlarına girip ses aralığını dar (Gece) olarak ayarlayınca bu sorun çözülüyordu bende TLOU1'de. TLOU 2'yi kulaklıkla oynadığım için bunda ihtiyaç duymadım.
Onu yaptım ama sadece ara sahnelerde düzeliyor. Kulaklıkla oyun oynamayı da çok sevmiyorum rekabetçi oyunlar dışında ama mecbur kulaklık veya bluetooth hoparlör takacağım çünkü ses çok az.

Frame generation açınca performans iyileşmek yerine oyun kasmaya başlıyor, neden olabilir? Ve part 1'de olduğu gibi bunda da oyun için diyalog sesleri çok az, bunun çözümünü de bilen yazarsa sevinirim.

Ayarlar ses kısmından çıkış modu uzamsal ise onu değiştir bende devre dışıydı galiba o şekilde sesler yükseliyor.