Geraltın kılıcı
Üstün
Hocalarım bu uygulamayı biraz araştırdım. Ancak hangi uygulamalara destek veriyor ve iyi bir şekilde çalıştırıyor anlamadım. Örneğin; Bu uygulama sayesinde CapCut'u kullanabilir miyim? Veya Valorant'ı oynayabilir miyim?
CapCut konusunda emin değilim, Valorant ise kesinlikle çalıştırabileceğini sanmıyorum çünkü Valorant Vanguard gibi bir anti hile yazılımı kullanıyor ve bunun da crossover veya Wine ile emüle edilebilmesi pek mümkün değil.
Valorant ise kesinlikle çalıştırabileceğini sanmıyorum.
Kullanımı basit mi hocam? Ayrıca video geçiş efektleri nasıl?CapCut yerine Kdenlive veya DaVinci öneririm fakat seçim sizin.
Kullanımı basit mi hocam? Ayrıca video geçiş efektleri nasıl?
Ben Mac kullanmıyorum.CapCut zaten Mac sürümü var bu arada…
![]()
CapCut for Mac: Easy download and Creative Editing
Do you want to edit videos easily on a Mac? So come and try CapCut online video editor! CapCut for Mac is suitable for beginners, easy to download and get started!www.capcut.com
CapCut zaten Mac sürümü var bu arada…
![]()
Do you want to edit videos easily on a Mac? So come and try CapCut online video editor! CapCut for Mac is suitable for beginners, easy to download and get started!www.capcut.com
CapCut zaten Mac sürümü var bu arada…
![]()