Detaylar
Kim cevapladı?Hiçbir sorun yok. Bozulana kadar kullan.
Hocam ömrü ne kadar olur bunların bir de FPS kaybına falan sebep olmaz değil mi bir süre sonra.
Sonuçlar böyle.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Bir şey olmaz. Ömrüne takılma. %0 olsa bile kullanabilirsin sorunsuz.
Hocam okuma yazma normal mi?
Hocam bir soru daha sormak istiyorum momentum cache açmalı mıyım?
Biraz düşük yazma hızı. Disk iyileştirme ayarıyla oynamadıysan birkaç dakika boşts bekleyip yine dene.
Açma gerek yok.Hocam bir soru daha sormak istiyorum momentum cache açmalı mıyım?
Biraz düşük yazma hızı. Disk iyileştirme ayarıyla oynamadıysan birkaç dakika boşts bekleyip yine dene.
Açma gerek yok.
Abi disk ne kadar doluysa DRAM yok diye hız düşüyormuş diyorlar.
Doğru ama o SSD'de DRAM var diye hatırlıyorum. Yine de yarı yarıya düşmemesi lazım. TRIM çalışmamıştır muhtemelen. Çalışınca düzelir biraz daha.Abi disk ne kadar doluysa DRAM yok diye hız düşüyormuş diyorlar.
Doğru ama o SSD'de DRAM var diye hatırlıyorum. Yine de yarı yarıya düşmemesi lazım. TRIM çalışmamıştır muhtemelen. Çalışınca düzelir biraz daha.
Onu nasıl yapacağız.
Doğru ama o SSD'de DRAM var diye hatırlıyorum. Yine de yarı yarıya düşmemesi lazım. TRIM çalışmamıştır muhtemelen. Çalışınca düzelir biraz daha.
Abi bir daha yaptım sonuçlar böyle çıktı TRIM CMD ayarını yaptım bir de diski en iyi hale getir gibi bir şey yaptım.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Aynen o ayar acik dursun. Kendisi otomatik yapar. SSD hizini ve sagligini kafana takma bu kadar.