oğuz sasi 84

Üstün
Yer
çılgın_kurye34
İyi sosyaller. SSD alacaktım 2. el olarak SN850X sıfır Crucial 2. el. İkisinden biri alacağım fakat hangisini almalıyım bilemedim. Yeni sistem için alacağım C diski olacak.

Crucial 4.000 TL - 93 Performans - 100 Sağlık
WD 6.500 TL.

@Caner Uncu üstadı etiketleyelim :)

İkisi karşılaştırılamaz bile performans olarak; WD Black SN850X çok çok daha iyi bir disk hem donanımsal hem performans açısından.

WD öneririm.
Alayım onu o zaman hocam inşallah 3 gün daha dayanır maaşımı aldıktan sonra alacağım. Fiyatı nasıl peki normal mi?

Paaaardon, pardon lütfen kusuruma bakmayın. Yoğun bir gündü. Sıfır ve o model için bence süper. Daha iyi bir alternatif yol varsa zaten Caner bilir, ona göre yardımcı olup yönlendirir.

WD olan kaç GB? Sıfır demiş; faturası, garantisi var mı?

İkinci el için bence pahalı, kaldı ki ikinci el depolama aygıtı almak bence ayrı bir risk. O paraya ikinci el WD alana kadar üste ekler benzer fiyatlarda KIOXA'ya yönelmek çok mantıksız değil, @Caner Uncu sence?
Tabii, alternatiflere bakmak lazım.

WD olan kaç GB? Sıfır demiş; faturası, garantisi var mı?

Tabii, alternatiflere bakmak lazım.
İkisi de 1 TB hocam. Fatura, garanti yok sanırım, bir sorayım onu.

Paaaardon, pardon lütfen kusuruma bakmayın. Yoğun bir gündü. Sıfır ve o model için bence süper. Daha iyi bir alternatif yol varsa zaten Caner bilir, ona göre yardımcı olup yönlendirir.
Ne demek hocam, sorun yok; ben de dalgınım, yeni geldim işten.

İkisi de 1 TB hocam. Fatura, garanti yok sanırım, bir sorayım onu.

Ne demek hocam, sorun yok; ben de dalgınım, yeni geldim işten.
Aynen, bir sor onu.

WD 5 sene üretici garantisi sağlıyor, seri numarası varsa sorgulatabilirsiniz sitesinden. Onun dışında 6.500 TL eğer sıfırsa güzel fiyat WD için.

Mesajı düzeltmiştim hocam. Rusya'dan getirtmişler, fatura garanti yokmuş.
Anladım, sana kalmış o zaman. Alternatif bakmak istersen bakabilirsin.

Performans açısından değerlendirecek olursak çok üstün P3'e göre. Fiyatı da sıfır fiyatlarla karşılaştırdığımızda uygun. Garantisi olmaması eksi yazar ama dediğim gibi sana kalmış o da. Bir de orijinalliğini sorgulayın almadan.