Game Pass üzerinden oynuyorum. Paradox Forum'da 1-2 moda üye olmuştum. Launcher'da modlar görünüyor. Ama oyuna girince nasıl açacağım modları?
Detaylar
Kim cevapladı?Valla sana soyleyeyim kompile modlari turkce ile oynamayi unut, cok bugla karsilasirsin ama mini modlarla da eglenmek mumkun bence.
Hocam AGOT modunu türkçe oynayabilsem yeter bana. AGOT'da 50 saat, oyunun kendi senaryolarında 150 saat falan oynasam birde farklı türkçe modlar falan bulurum sanırım. Bildiğiniz Türkçe modlar varsa önerebilir misiniz?9 dolar bir sey degil oyuna hevesliysen Steam'den alabilirsin ama DLC almani onermem. Ben 343 saat oynamisim Paradox ciddi manada oyunculari dinlemiyor. Oyun birbirinden cok kopuk, cok eksigi var. Son yillarda gelistirdigi hicbir oyun dogru duzgun tutmadi zaten EU5'de fiyasko cikarsa yokus assagi gider.
Red John
Uzman
Valla ben hic Turkce oynamadim maalesef.Hocam AGOT modunu türkçe oynayabilsem yeter bana. AGOT'da 50 saat, oyunun kendi senaryolarında 150 saat falan oynasam birde farklı türkçe modlar falan bulurum sanırım. Bildiğiniz Türkçe modlar varsa önerebilir misiniz?
Görkem Say
Üstün
Hocam AGOT modunu türkçe oynayabilsem yeter bana. AGOT'da 50 saat, oyunun kendi senaryolarında 150 saat falan oynasam birde farklı türkçe modlar falan bulurum sanırım. Bildiğiniz Türkçe modlar varsa önerebilir misiniz?
Ben hicbir oyunu Turkce oynamadigim icin o alanda da bir arastirmam yok maalesef.
Anladım hocam yardımlarınız teşekkür ederim. Oyunu Steam'den aldım modlara oradan bakacağım. Teşekkürler tekrar.Ben hicbir oyunu Turkce oynamadigim icin o alanda da bir arastirmam yok maalesef.
Red John
Uzman
Steamden aldiysan dedigim gibi yapip dene bi bakalim,Anladım hocam yardımlarınız teşekkür ederim. Oyunu Steam'den aldım modlara oradan bakacağım. Teşekkürler tekrar.
İlk once bu ana modu indir yukaridakini, sonra bunu,
Son olarak da StrategyTürk'ün oyuna ait olan türkce yamasini indir oynanis setinde ilk olarak StrategyTürk yamasi olsun.
Olmazsa oyunun surumunu dusurup 1.15'te dene eger olursa o surumde oynayip sonra tekrar guncel surume gecersin.
@Red John, @Görkem Say, Hocam oyunu Steam'den indirdim, Türkçe yama, AGOT ve AGOT Türkçe yama da indirdim. Launcher'dan ayarladım. Fakat oyun 5 dakikadır açılmıyor. Normal mi? Yüklemesi uzun mu sürüyor?
Tamam hocam açıldı, buraya yazmamı bekliyordu demek.
Hocam oyuna girdim fakat Türkçe yama çalışmıyor. Oyunun birazı Türkçe, çoğu yeri İngilizce.
Hocam oyuna girdim fakat Türkçe yama çalışmıyor. Oyunun birazı Türkçe, çoğu yeri İngilizce.
Red John
Uzman
İstersen bi de sürüm düsürüp dene, veya oynanis setinden siralamalari degistirmeyi dene.@Red John, @Görkem Say,Hocam oyunu Steam'den indirdim, Türkçe yama, AGOT ve AGOT Türkçe yama da indirdim. Launcher'dan ayarladım. Fakat oyun 5 dakikadır açılmıyor. Normal mi? Yüklemesi uzun mu sürüyor?
Eki Görüntüle 145681
Eki Görüntüle 145682
Hocam şimdi de 1.15 ile girdim fakat yine aynı. Sıralama ise şöyle;İstersen bi de sürüm düsürüp dene, veya oynanis setinden siralamalari degistirmeyi dene.
Red John
Uzman
Valla bilemiyorum bu bi' bug mu yoksa boyle mi calisiyor anlayamadim. Belki ilk siraya AGOT'u almayi 2. siraya onun turkce yapmasini almayi son siraya da ana yamayi almayi denersen olabilir baska bi fikir gelmedi aklima.Hocam şimdi de 1.15 ile girdim fakat yine aynı. Sıralama ise şöyle;
Eki Görüntüle 145687
Hocam olmuyor. Ne yaptıysam olmuyor. Bıktım bu şanssızlığımdan. Her saçma sapan şey benim başıma geliyor.Valla bilemiyorum bu bi' bug mu yoksa boyle mi calisiyor anlayamadim. Belki ilk siraya AGOT'u almayi 2. siraya onun turkce yapmasini almayi son siraya da ana yamayi almayi denersen olabilir baska bi fikir gelmedi aklima.
Yeni konular
-
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion