Arkadaşlar ben csduragi ve oyunyöneticisi swlerini aslında seviyorum. Ama clientleri çok kötü. Bu yüzden downcssu adında bir Client kullanıyorum. Yapmak istediğim şey downcssu Client'inde server listesini açınca hep yabancı Sv'ler var. Ben bu svlerin hepsini silip Türk svlerini eklemek istiyorum. Ama tek tek yapmak zor. O yüzden sanırım bir dosyayı falan değiştirip yapmam gerek. Ama nasıl yapaCağım bilmiyorum.
CS 1.6 Client'inizde sunucu listesini değiştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1.
DownCSS Client'i Bulun:
- DownCSS Client'in kurulu olduğu dizine gidin. Genellikle bu, "C:\Program Files\DownCSS\" veya benzeri bir yerde bulunabilir.
2.
Config Dosyasını Açın:
- Dizin içinde
serverlist.txt veya benzeri bir dosya arayın. Bu dosya genellikle sunucu listesini tutar.
- Eğer böyle bir dosya yoksa,
config.cfg veya
autoexec.cfg dosyalarını da kontrol edin.
3.
Yedekleme Yapın:
- Herhangi bir değişiklik yapmadan önce, ilgili dosyanın bir yedeğini oluşturun. Dosyayı kopyalayın ve başka bir klasöre yapıştırın.
4.
Dosyayı Düzenleyin:
-
serverlist.txt veya ilgili config dosyasını bir metin editörü (Notepad, Notepad++, vb.) ile açın.
- Şu anki sunucu listelerini silin ve yerine Türk sunucuların IP adreslerini ve isimlerini ekleyin. Örneğin:
Kod:
123.456.789.101:27015 Türkiye Sunucu 1
123.456.789.102:27015 Türkiye Sunucu 2
5.
Değişiklikleri Kaydedin:
- Düzenlemelerinizi yaptıktan sonra dosyayı kaydedin ve kapatın.
6.
Game'i Yeniden Başlatın:
- DownCSS Client'i kapatın ve tekrar açın. Sunucu listesinin güncellendiğini kontrol edin.
7.
Sorun Yaşarsanız Kontrol Edin:
- Eğer beklediğiniz gibi görünmüyorsa, değişikliklerin ve dosya konumlarının doğru yapıldığını kontrol edin. Ayrıca, oyun içi sunucu listesine yenileme yapmayı deneyin.
Bu adımları takip ederek Türk sunucularını ekleyebilirsiniz. Başarılar!