Bruhistan

Başarılı
Merhaba, CS 1.6'da hem sunucuda hem de botlarla oynarken karakterim aşırı yavaş hareket ediyor. Örneğin, biri sıkarken siper almaya çalışıyorum ama çok yavaş hareket ettiğim için kolayca vuruluyorum. Zıplarken de aynı durum geçerli. FPS kaynaklı olabilir mi? (Sabit 99–100 FPS alıyorum.) Bu durum nasıl düzeltilebilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki kasıla kasıla mı hareket ediyor yoksa oyundaki diğer karakterler hızlı da sizin karakter mi yavaş ben orasını anlayamadım.
Diğer oyuncular hızlı hareket ediyor spectator kısmında izliyorum. Adamlar hızlı hareket edip karşı takımdakileri hemen indiriyorlar (Sunucu'da hile yok olsa hemen admin tarafından tespit edilip kicklenirdi). Yani ben oyuna başladığımda yavaş hareket ediyorum sağa sola dönecekken zar zor dönüyorum ve zıpladığımda ise daha da yavaşlıyor.

Diğer oyuncular hızlı hareket ediyor spectator kısmında izliyorum. Adamlar hızlı hareket edip karşı takımdakileri hemen indiriyorlar (Sunucu'da hile yok olsa hemen admin tarafından tespit edilip kicklenirdi). Yani ben oyuna başladığımda yavaş hareket ediyorum sağa sola dönecekken zar zor dönüyorum ve zıpladığımda ise daha da yavaşlıyor.
Hassasiyet ayarlarını kontrol edin hocam, modern PC'lerde böyle sıkıntılar olabiliyor.