Hocam 5500 TL oyundaki birkaç pixel için vermezdim ben şahsen, piyasayı da çok bilmiyorum ama almak istediğinizden eminseniz aşağıdakilere bir bakın derim.
Öncelikle lütfen ByNoGame'den almayın. İlla alacağım diyorsanız aşağıya 3 tane çok güzel bıçak bıraktım, ama dediğim gibi ByNoGame'den almayın. CSFloat önerimdir.
Aradığın satılık ★ Kancalı Bıçak | Siyah Laminant (Eskimiş) Skinleri ve Itemleri uygun fiyatlarla ByNoGame’de. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat!
Aradığın satılık ★ Huntsman Knife | Black Laminate (Battle-Scarred) Skinleri ve Itemleri uygun fiyatlarla ByNoGame’de. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat!
Öncelikle lütfen ByNoGame'den almayın. İlla alacağım diyorsanız aşağıya 3 tane çok güzel bıçak bıraktım ama dediğim gibi ByNoGame'den almayın. Csfloat önerimdir.
Aradığın satılık ★ Kancalı Bıçak | Siyah Laminant (Eskimiş) Skinleri ve Itemleri uygun fiyatlarla ByNoGame’de. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat!
Aradığın satılık ★ Huntsman Knife | Black Laminate (Battle-Scarred) Skinleri ve Itemleri uygun fiyatlarla ByNoGame’de. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat!
CS.MONEY pazarında CS:GO/CS2 skinlerini hızlı ve karlı bir şekilde satın alabilirsiniz. Sitede çeşitli kalite ve nadirlikte çok sayıda CS:GO/CS2 eşyası mevcuttur
cs.money
4-5 kere skin aldım, aşırı derecede hızlı şekilde teslim edildi ve gram sorun yaşamadım.
Bıçak alacaksanız bir bakın derim.
Ben o bütçede Gut knife falan alırdım.
Kardeşim, herkesin zevk ve beklentisi farklı, bu saymakla bitmez. Ben CS'de 5000 saat oyun süresine sahibim; sen o süreyle birçok farklı oyun oynardın mesela.