- Makaleler
- 1
Ben sadece ByNoGame'e güveniyorum ama piyasası yüksek diye biliyorum. Öneri bıçak ve site var mı?
Ben sadece ByNoGame'e güveniyorum ama piyasası yüksek diye biliyorum. Öneri bıçak ve site var mı?
Öncelikle lütfen ByNoGame'den almayın. İlla alacağım diyorsanız aşağıya 3 tane çok güzel bıçak bıraktım ama dediğim gibi ByNoGame'den almayın. Csfloat önerimdir.
![]()
★ Pala Bıçağı | Siyah Laminant (Eskimiş) Skin Al/Sat, İlan Ekle veya Bize Sat ile Nakite Çevir!
Aradığın satılık ★ Pala Bıçağı | Siyah Laminant (Eskimiş) Skinleri ve Itemleri uygun fiyatlarla ByNoGame’de. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat!www.bynogame.com
![]()
★ Kancalı Bıçak | Siyah Laminant (Eskimiş) Skin Al/Sat, İlan Ekle veya Bize Sat ile Nakite Çevir!
Aradığın satılık ★ Kancalı Bıçak | Siyah Laminant (Eskimiş) Skinleri ve Itemleri uygun fiyatlarla ByNoGame’de. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat!www.bynogame.com
![]()
★ Huntsman Knife | Black Laminate (Battle-Scarred) Skin Al/Sat, İlan Ekle veya Bize Sat ile Nakite Çevir!
Aradığın satılık ★ Huntsman Knife | Black Laminate (Battle-Scarred) Skinleri ve Itemleri uygun fiyatlarla ByNoGame’de. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat!www.bynogame.com
CSFloat öneririm.
ByNoGame kadar dandik ve sadece yayıncılara para basıp ünlü olan bir siteye güvenmek yerine şu sitelere de güvenebilirsiniz;Ben sadece ByNoGame'e güveniyorum ama piyasası yüksek diye biliyorum. Öneri bıçak ve site var mı?
o paraya çok güzel oyunlar alırım kalan parayla döner kebap gömerim sonra maça giderim hatta elde para kalirBen sadece ByNoGame'e güveniyorum ama piyasası yüksek diye biliyorum. Öneri bıçak ve site var mı?
Kardeşim, herkesin zevk ve beklentisi farklı, bu saymakla bitmez. Ben CS'de 5000 saat oyun süresine sahibim; sen o süreyle birçok farklı oyun oynardın mesela.o paraya çok güzel oyunlar alırım kalan parayla döner kebap gömerim sonra maça giderim hatta elde para kalir