Ben sadece ByNoGame'e güveniyorum ama piyasası yüksek diye biliyorum. Öneri bıçak ve site var mı?

Hocam 5500 TL oyundaki birkaç pixel için vermezdim ben şahsen, piyasayı da çok bilmiyorum ama almak istediğinizden eminseniz aşağıdakilere bir bakın derim.

Öncelikle lütfen ByNoGame'den almayın. İlla alacağım diyorsanız aşağıya 3 tane çok güzel bıçak bıraktım, ama dediğim gibi ByNoGame'den almayın. CSFloat önerimdir.

Öncelikle lütfen ByNoGame'den almayın. İlla alacağım diyorsanız aşağıya 3 tane çok güzel bıçak bıraktım ama dediğim gibi ByNoGame'den almayın. Csfloat önerimdir.

Site önerisi?

Ben sadece ByNoGame'e güveniyorum ama piyasası yüksek diye biliyorum. Öneri bıçak ve site var mı?
ByNoGame kadar dandik ve sadece yayıncılara para basıp ünlü olan bir siteye güvenmek yerine şu sitelere de güvenebilirsiniz;
4-5 kere skin aldım, aşırı derecede hızlı şekilde teslim edildi ve gram sorun yaşamadım.
Bıçak alacaksanız bir bakın derim.
Ben o bütçede Gut knife falan alırdım.

Son düzenleme:
o paraya çok güzel oyunlar alırım kalan parayla döner kebap gömerim sonra maça giderim hatta elde para kalir
Kardeşim, herkesin zevk ve beklentisi farklı, bu saymakla bitmez. Ben CS'de 5000 saat oyun süresine sahibim; sen o süreyle birçok farklı oyun oynardın mesela.