Yazının ekranda ortada olması güzel durmuyor ama onun dışında güzel olmuş. Edit yapacaksan oyun içinden demo kaydı al, oyunun grafiklerini fulleyip, 1920x1080 yapıp, Viewmodel'i default yap. HUD'u kapat. Oyundan demoyu izle aynı zamanda bu üstekileri uygulayıp OBS'den min 60FPS kayıt al. FPS' yükseltirsen daha iyi olur Slow Motion efektini daha iyi uygulayabilirsin.

Yazıyı zaten söylemişler, ilk kısım biraz uzun olmuş. Müzik ile uyumlu vuruşlar hoş olmuş bence. Yazılar daha dinamik olabilir, küçük - büyük vesaire. Font pek uyumlu değil, çok teknolojik olmuş. Eline sağlık, gelecek editleri bekliyoruz :)

Font olarak voice in my head kullandım. Daha güzel durabileceğini düşündüğünüz font var mıdır? Dafont tarzı bedava yerlerden olursa sevinirim.

Yazının ekranda ortada olması güzel durmuyor ama onun dışında güzel olmuş. Edit yapacaksan oyun içinden demo kaydı al, oyunun grafiklerini fulleyip, 1920x1080 yapıp, Viewmodel'i default yap. HUD'u kapat. Oyundan demoyu izle aynı zamanda bu üstekileri uygulayıp OBS'denmin 60FPS kayıt al. FPS' yükseltirsen daha iyi olur Slow Motion efektini daha iyi uygulayabilirsin.

Normalde CS:GO için demo editörü vardı fakat CS 2 de sıkıntılı olduğu için oynarken aldığım kayıtları kullanıyorum. Kayıt alırken marker bırakılabildiği için klipleri sonradan bulup kesmeye uğraşmıyorum. Elimdeki 80 klip bitince dediğiniz gibi yeni kayıtları alırım. Teşekkür ederim.

Font olarak voice in my head kullandım. Daha güzel durabileceğini düşündüğünüz font var mıdır? Dafont tarzı bedava yerlerden olursa sevinirim.

Normalde CS:GO için demo editörü vardı fakat CS 2 de sıkıntılı olduğu için oynarken aldığım kayıtları kullanıyorum. Kayıt alırken marker bırakılabildiği için klipleri sonradan bulup kesmeye uğraşmıyorum. Elimdeki 80 klip bitince dediğiniz gibi yeni kayıtları alırım. Teşekkür ederim.
Hocam geçmiş doğum günün kutlu olsun profiline yazamıyorum

Bebas Neue gayet hoş olur,
Ethnocentric olabilir videodakine benzer,
Agency FB olabilir CSGO zamanında kullanılan.

Burada favorim Bebas olur. Yazıları daha dinamik tutmaya çalışın, olabildiğince kısa olsun çünkü dikkat süresi çok düşük herkesin. Elinize sağlık, bir dahaki editi bekliyorum :)

P.S: Sanırım dün doğum gününüzmüş, kutlarım!