Detaylar
Kim cevapladı?Video güzel fakat bu edit değil ki? Klipleri birleştirip arkasına şarkı koyulmuş. Yine de eline sağlık.
Helixo
Uzman
@michaelscofield, hocam biliyorum edit olmadığını klip gibi bir şey işte ilk editim olduğu için bu kadar yapabildim.
Güzel olmuş yine de. Mesela uyan oğuz dediği yerde güzel bir vuruşunu eklersen daha güzel olur bence.@michaelscofield, hocam biliyorum edit olmadığını klip gibi bir şey işte ilk editim olduğu için bu kadar yapabildim.
Helixo
Uzman
@michaelscofield, tamam hocam bir de bir dahakine nasıl bir edit yapsam kanalı büyütebilirim CapCut kullanıyorum.
@michaelscofield, tamam hocam bir de bir dahakine nasıl bir edit yapsam kanalı büyütebilirim CapCut kullanıyorum.
Yani pek anlamam uygulamalardan fakat CapCut falan amatöre kaçıyor. Mesela TikTok'tan beğenilen kliplere bakarak örnek alabilirsin ve hangi programı kullandıklarını öğrenebilirsin. TikTok'u örnek olarak verdim çünkü TikTok'ta bayağı bu tarz klipler var.
Helixo
Uzman
@michaelscofield, YouTube'da bazı insanlara sormuştum bazıları CapCut kullanıyordu ve editleri izleniyordu.
Syntax
Üstün
@michaelscofield, YouTube'da bazı insanlara sormuştum bazıları CapCut kullanıyordu ve editleri izleniyordu.
Hocam CapCut ücretsiz efekt dolu. 1 tane bile o efektlerden bile kullanmamışsınız ki.