@Syntax, hocam bilmiyorum ki sadece anlayabildiğim kadarıyla yaptım.

Ekran görüntüsü 2025-04-20 194303.webp

Bu kısımdaki ücretsiz efektleri deneyin. Rastgele bir şeyler deneyin, ne kaybedersiniz ki? Hiç efekt olmamasından iyidir.

Edit değil diyen arkadaşlar videoları kesip biçmek edit değil mi? Adam zaten yeni başladım diyor. Bence öncelikle Capcut kullanma, veya sen bilirsin ama bu tarz valorant editleri genelde After Effects'ten yapılıyor. Öğrenmesi biraz zor ama öğrendikten sonra önün açık.

Arkadaşlar ilk editim iyi veya kötü eleştiri yaparsanız sevinirim.

Edit yok, şarkı kötü (slow olduğu için ), klip akıcı değil. Kırmak için söylemiyorum. En azından shake, cc falan koymalısın. Ek olarak silahka boş boş baktığın yerleri kesmeli veya efektle doldurmalısın.

@Syntax, hocam ciddi değil ileride e-spor düşünüyorum Valorant'ta bunu da tanınmak için attım arada atacağım böyle klipleri.

Hiç böyle uğraşmayın o zaman. Ya direkt gameplay videosu çekip paylaşın. Ya da yayın açın. 1,2 vuruşa edit yapıp tanınmak biraz zor. Ona ayıracağınız zamanı Aim Lab'e Kovaaks'a veya ölüm kalıma ayırırsınız.

Arkadaşlar bugün maçıma gelen kimdi harita havendı forumda görmüş beni Jett oynuyordu.

@Syntax, hocam 16 gündür yaptığım bir aim rutini var ama her gün düzenli olarak yapamıyorum ilk haftasında yapıyordum da sonra yapmamaya başladım sizce devam etmeli miyim?

Arkadaşlar bugün maçıma gelen kimdi harita havendı forumda görmüş beni Jett oynuyordu.

@Syntax, hocam 16 gündür yaptığım bir aim rutini var ama her gün düzenli olarak yapamıyorum ilk haftasında yapıyordum da sonra yapmamaya başladım sizce devam etmeli miyim?

Şahsen başta Aim Lab kovaaks gibi programlarda aim çalışıp yorulana kadar DM atmanızı öneririm.