Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Bebas neue gayet hoş olur,
Ethnocentric olabilir videodakine benzer,
Agency fb olabilir CS:GO zamanında kullanılan.
Burada favorim bebas olur. Yazıları daha dinamik tutmaya çalışın, olabildiğince kısa olsun çünkü dikkat süresi çok düşük herkesin. Elinize sağlık, bir dahaki editi bekliyorum
P. S: Sanırım dün doğum gününüzmüş, kutlarım!
Hem önerileriniz için hem de doğum günü mesajınız için teşekkür ederim. Birdahaki editte bu fontları da değerlendireceğim.
Düzenleme: Ethnocentric güzel gözüktü. Gene kullandığım fonta benziyor ama daha az techno.
Vandel
Başarılı
Dostum konuyu hortlatıyorum ama video gerçekten güzel olmuş. Birkaç sorum olacaktı size. Bende CS için bu tarz Shorts videosu yapmayı düşünüyorum. OBS ile kayıt alıyorum çıkış kaynağı 1080x1920 yapıyorum. Fakat alt ve üst kısımlarda siyahlıklar oluşuyor. Senin videondaki gibi alt ve üst kısımlara ana videonun blurlu halini sadece editlerken mi ekleyebilirim yoksa OBS ile tamamını yapabilir miyim? Bu konu hakkında bilgi verebilirsen sevinirim.
Koneko Toujou
Üstün
Dostum konuyu hortlatıyorum ama video gerçekten güzel olmuş. Birkaç sorum olacaktı size. Bende CS için bu tarz Shorts videosu yapmayı düşünüyorum. OBS ile kayıt alıyorum çıkış kaynağı 1080x1920 yapıyorum. Fakat alt ve üst kısımlarda siyahlıklar oluşuyor. Senin videondaki gibi alt ve üst kısımlara ana videonun blurlu halini sadece editlerken mi ekleyebilirim yoksa OBS ile tamamını yapabilir miyim? Bu konu hakkında bilgi verebilirsen sevinirim.
Onu ben de araştırıyordum. Şöyle söyleyeyim. Kaydı ben 1366x768 alıyorum yani bilgisayar ekranı için. Short haline getirmek içinse CapCut'a gidip telefon ekranına göre ayarlıyorum projeyi daha sonra sağ üstte blur seçeneği var. Aşağıda bırakacağım video sana daha iyi yol gösterici olur. Videomu da beğenmene çok sevindim.
Koneko Toujou
Üstün
Tek seferde OBS ile halledebilsek güzel olurdu çok araştırdım ama bulamadım. En mantıklısı cap cut ile eklemek gibi olacak. Cevabın ve video için teşekkür ediyorum. İyi sosyaller.
OBS de edit yapamazsın ondan sıkıntı çıkıyor. Ben de işaret eklemek için bir şeyler arıyordum da bulamadım. CapCut'ı indirmek zorunda değilsin Chrome versiyonundan yapabilirsin.