Astronotarda
Üstün
CS 2 indiriyorum ama sürekli disk kullanımı 0'a düşüyor. Diskte sorun yok çünkü diğer platformlarda da test ettim onlarda bu sorun yok sağlığı da iyi. Sadece Steam bunu yapıyor. Nasıl çözebilirim?
Valve sunucularında sıkıntı vardır, büyük ihtimalle.CS 2 indiriyorum ama sürekli disk kullanımı 0'a düşüyor. Diskte sorun yok çünkü diğer platformlarda da test ettim onlarda bu sorun yok sağlığı da iyi. Sadece Steam bunu yapıyor. Nasıl çözebilirim?
Türkiye - İstanbul sunucusu kullanıyorum indirmede, sıkıntı varsa bilmiyorum. Teşekkürler.Valve sunucularında sıkıntı vardır, büyük ihtimalle.
İzmir ve Ankara serverları da var. Size yakın olanı seçin. Ben Denizli'de oturduğum için İzmir ile indiriyorum.Türkiye - İstanbul sunucusu kullanıyorum indirmede, sıkıntı varsa bilmiyorum. Teşekkürler.
İzmir seçince de aynısı oluyor. İzmir'in ilçesindeyim zaten.İzmir ve Ankara serverları da var. Size yakın olanı seçin. Ben Denizli'de oturduğum için İzmir ile indiriyorum.
C:\Program Files (x86)\Steam klasöründeki steamapps klasörünü farklı bir konuma taşıyıp Steam'i kaldırabilirsin.Disk sorunum olmadığını yazdım, disk sıcaklıkları gayet normal. SSD: NVMe WDC PC SN530 SDBDisk kaynaklı da sorun olabiliyor bu arada haberin olsun eğer disk sıcaklığı çok yüksek ise böyle bekleme yaptırabiliyor. Diskin tam modeli nedir ?
Wallpaper Engine yüklemiştim onda da sorun yoktu. Beyond Two Souls yüklerken de sorun çıkmadı. Sadece CS2'de bunu yapıyor.Sadece CS 2'ye özel bir durum mu yoksa genel olarak oyunları indirirken böyle bir sorun mu yaşıyorsun? Bir benzeri sorunu Steam'i silip yükleyerek çözdük:
Çözüldü: Steam indirme hızı sorunu
Oyun indirirken normalde aşağıdaki gibi; Ama aradan biraz zaman geçince (10-15dk); 1 yıla kadar gidiyor. Hızı 2, 1KB'ye sabitliyor. Önbelleği temizlemeyi çok denedim. Ülkeyi de değiştirdim durum aynı. Gece AFK bırakıyorum indirmek icin sabah 1GB'nin bile inmediğini görüyorum sürekli. Bir...techolay.net
Yüklü oyunun varsaC:\Program Files (x86)\Steamklasöründekisteamappsklasörünü farklı bir konuma taşıyıp Steam'i kaldırabilirsin.
Hayır.