Astronotarda

Üstün
Yer
Planarcadia
CS 2 indiriyorum ama sürekli disk kullanımı 0'a düşüyor. Diskte sorun yok çünkü diğer platformlarda da test ettim onlarda bu sorun yok sağlığı da iyi. Sadece Steam bunu yapıyor. Nasıl çözebilirim?

Sadece CS 2'ye özel bir durum mu yoksa genel olarak oyunları indirirken böyle bir sorun mu yaşıyorsun? Bir benzeri sorunu Steam'i silip yükleyerek çözdük:

Yüklü oyunun varsa C:\Program Files (x86)\Steam klasöründeki steamapps klasörünü farklı bir konuma taşıyıp Steam'i kaldırabilirsin.

Disk kaynaklı da sorun olabiliyor bu arada haberin olsun eğer disk sıcaklığı çok yüksek ise böyle bekleme yaptırabiliyor. Diskin tam modeli nedir ?

Sadece CS 2'ye özel bir durum mu yoksa genel olarak oyunları indirirken böyle bir sorun mu yaşıyorsun? Bir benzeri sorunu Steam'i silip yükleyerek çözdük:

Yüklü oyunun varsa C:\Program Files (x86)\Steam klasöründeki steamapps klasörünü farklı bir konuma taşıyıp Steam'i kaldırabilirsin.
Wallpaper Engine yüklemiştim onda da sorun yoktu. Beyond Two Souls yüklerken de sorun çıkmadı. Sadece CS2'de bunu yapıyor.

Ağ kullanımı da mı 0 değer veriyor?
Hayır.