En baştan belirteyim, bu programı Claude desteği ile geliştirdim. İçimize sinene kadar 2-3 defa komple sıfırdan yazdık.
Ana amaç: CS2 skinlerini trade ederken çoğu zaman karışıklık olabiliyor; hangi skini hangi platformdan aldığınız, nereye satacağınız, ne kadardan alıp kaçtan satacağınız gibi detaylar kafa karıştırabiliyor. Bu programı da tamamen bunun önüne geçmesi için yaptım. Özellikle aynı anda birden çok skin ile trade yapıyorsanız anlattığım durumlar çokça yaşanıyor.
Nasıl çalışıyor? Uygulama üzerinde verilen boşluklara skinlerinizin bilgilerini giriyorsunuz. Aşağıda örnek olarak fotoğraf koydum. Daha sonra sayacı başlatıyorsunuz. Sayacı el ile başlatmamızın sebebi skinlerin hepsinin trade ban süresinin aynı anda bitmemesi.
Program isteğe bağlı olarak Windows açılışında otomatik çalıştırılabiliyor (el ile açmak isteyenler olabileceği için ayarlanabilir yaptım). 30 dakikada bir kurduğunuz zamanlayıcıları kontrol ediyor. Bu zamanlayıcılardan biri dolmuşsa, sağ altta seçtiğiniz tema rengine uygun bir bildirim uyarı çıkartıyor. Siz de programdan aldığınız fiyata bakıp satacağınız fiyatı kararlaştırabiliyorsunuz.
Örnek: Şimdi csroi.com sitesi üzerinden bir adet skin seçiyorum.
Skinleri CSFloat üzerinden alıp Steam üzerinden satacağız, yukarıda da zaten fiyatlar belirli. Skinler elimize geçtikten sonra uygulamayı açıp gerekli alanları dolduruyoruz ve sayacımızı başlatıyoruz.
Günü gelince bilgisayar açıldığında veya program arka planda periyodik kontrolünü yaptığında süre dolmuşsa uyarı çıkıyor, siz de gereken işlemi yapıyorsunuz.
Ayarlar kısmında ise temel olarak ne istenebilirse onları koydum. Tema rengi değiştirme, başlangıçta otomatik açılma, sistem tepsisine küçültme ve bildirim alma ayarları mevcut.
Çok geniş bir kitleye hitap etmese de hem CS2'de trade yapmaya yeni başlayacaklar hem de hâlihazırda yapanlar için güzel ve faydalı bir araç olacağını düşündüm. Zaten asıl amacım bu süreçte kendimi geliştirebilmekti. Fikir ve düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim.
İndirme linki:
Skin Takip Setup 1.0.1
Google Drive indirme linki :
Skin Takip Setup 1.0.1.exe
@SF26