Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
CS 2 ve Valorant arasında tercihiniz hangisi olur?
Tabii ki de CS. Valorant şu sıralar gerçekten kötü. Gerek kitlesi açısından gerekse oynanış açısından berbat oldu. Valorant'a sadece Gece Pazarı geldiğinde giriyorum.
İstemeye istemeye CS2 derdim. CS:GO olsaydı gözüm kapalı CS:GO derdim. Valorant çok kötü benim gözümde. İkisini de şu an oynamıyorum. FPS olarak Red Orchestra 2 ve Day of Defeat: Source derdim. Bu oyunlar daha güzel.
Valorant eğer Riot Games bünyesinde olmasaydı ve e-girl'ler ile sohbet etme imkanı sunmasaydı betadan bile çıkmayacak derecede kalitesiz ve rezalet bir oyun. CS 2 ise kumar bağımlılarının ve daha kötüsü FPS bağımlılarının sardığı mental bakımdan çok yorucu bir oyun. Resmen ölüm vs sıtma. İlla oynayacaksam CS oynarım ama tercihim ikisini de oynamamak olur.