Hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    31
Artık yetenek oyunu nasıl oldu? Yetenekler azaltıldı.
Ama ben en son baktığımda çoğu insanlar artık aimden çok yetenek oyununa dönüştüğünü söylüyordu.

Deneyin lakin faceit top 10 larıda çoğunlukla hile oluyor.

Faceitte de hile yok denemez yani ama normale göre daha azdır en iyi yol faceit oynamak.

Valorant’ın renkli dünyası bizi bozar. O tür renkli aşırı hareketli oyunları artık kafam kaldırmıyor. Eskiden R6 kasardım top 300 e girdiğim oldu ama oyunu artık bozmaya başladılar ve cod, valoranttaki gibi saçma skinler gelmeye başladığı için bıraktım. Oyunun o eski özel harekat, swat tarzı gerçekçiliği kalmadı gözümde. Battlefield 6 ve cs den devam ediyorum.

İkisi de. İlla karşılaştırmak zorunda değiliz. Her 5vs5 FPS oyun benzer değil. Aralarında dağlar var. İlla birini savunmayı bırakmadı insanlar.

Bu arada Linux desteği gelmez ise (ki anti hileleri sağ olsun, gelecek gibi de değil) Valorant'ı bırakacağım.

Linux desteği olsa oynardım ben de.

Ama ben en son baktığımda çoğu insanlar artık aimden çok yetenek oyununa dönüştüğünü söylüyordu.

Oyundaki tüm ajanların yeteneklerinde oynama yapıldı. Bence hala yeterli değil. Ama bayağı nerfler geldi.

CS her türlü oynanır Valorant için takım lazım. Gelen çocuklar çekilmiyor.

Rank arttıkça çocuk sayısı azalıyor. Ama kitlesi kesinlikle çekilecek gibi değil. Toksik biri oldu mu susturup geçiyorum.

İki oyunda güzel bence. Seçim yapması zor ve farklı oyunlar.

Oyundaki tüm ajanların yeteneklerinde oynama yapıldı. Bence hala yeterli değil. Ama bayağı nerfler geldi.

Rank arttıkça çocuk sayısı azalıyor. Ama kitlesi kesinlikle çekilecek gibi değil. Toksik biri oldu mu susturup geçiyorum.

İki oyunda güzel bence. Seçim yapması zor ve farklı oyunlar.
Valorantın beta zamanları ne güzeldi çok eğleniyordum o zamanlar twitchten drop düştüğü gibi indirmiştim oyunu.

Valoranttaki yetenek mekaniklerini sevmiyorum. CS2 o bakimdan daha gerçekçi geliyor, daha hoşuma gidiyor.

Her 2 oyunda da saçma tipler var. Gireyim dedim ergen rus kendini oyunun ilahı sanıyor. Adamın aim zaten yok birde bana laf atıyor. Exit fragger çocuk. Rus dolu cs kendi aralarında muhabbet ediyorlar. Valorant oynayan bir çocuğum ve şahsen her valocu çocuk kötü değil hatta büyüklerden daha iyi.

Artık yetenek oyunu nasıl oldu? Yetenekler azaltıldı.
Hala yetenek var. Ama bu bana bahane gibi geliyor CS'de de utilityler bombalar var. Valorant'da daha fazla ve daha işlevseller sadece.