Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
Counter-Strike 2, Valorant ve Zula oyunları arasından birinde kendimi çok fazla geliştirmek istiyorum. Üç oyun da bilgisayarda yüklü. E-Spor turnuvalarına da katılmak istiyorum. Ben Counter-Strike 2'de geliştirmek istiyorum kendimi. Bu üç oyun arasından en mantıklısı o gibi duruyor. Sizce hangisinde kendimi geliştirmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangisinde istersen. Zaten bir oyunu istemeyerek oynarsan pek gelişemezsin. Ama bence Riot e-spora daha fazla önem veriyor.

Counter-Strike 2, Valorant ve Zula oyunları arasından birinde kendimi çok fazla geliştirmek istiyorum. Üç oyun da bilgisayarda yüklü. E-Spor turnuvalarına da katılmak istiyorum. Ben Counter-Strike 2'de geliştirmek istiyorum kendimi. Bu üç oyun arasından en mantıklısı o gibi duruyor. Sizce hangisinde kendimi geliştirmeliyim?
Zula çok önceden bitti bana kalırsa turnuvalardada valorant yerine cs2 daha iyi geliyor cs2 daha çok kitlesi var e-spor dalında cs2'de geliş.

Counter-Strike 2, Valorant ve Zula oyunları arasından birinde kendimi çok fazla geliştirmek istiyorum. Üç oyun da bilgisayarda yüklü. E-spor turnuvalarına da katılmak istiyorum. Ben Counter-Strike 2'de geliştirmek istiyorum kendimi. Bu üç oyun arasından en mantıklısı o gibi duruyor. Sizce hangisinde kendimi geliştirmeliyim?

Hocam Counter-Strike 2. Valorant'ın toksik kitllesiyle hiç uğraşma. Elmas oldum Valorant'ta. Elmas olana kadar maçların yarısında troll geldi. CS 2'de Ruslar agu bubu diyor ama en azından troll değiller. CS 2 çıktığından beri hiç troll bulmadım. Zula hiç geçme kredi kartı yarışı. Kazanmak için para yatırman lazım.

Hocam Counter-Strike 2. Valorant'ın toksik kitllesiyle hiç uğraşma. Elmas oldum Valorant'ta. Elmas olana kadar maçların yarısında troll geldi. CS 2'de Ruslar agu bubu diyor ama en azından troll değiller. CS 2 çıktığından beri hiç troll bulmadım.
cs2 de rus azaldı baya full kazakistanlı görüyorum onlarda düzgün oynuyorlar çoğu.