Son yapılan turnuvalara katılım oranları eskilerine nazaran daha düşüktü. İleride durum değişir mi bilemem.

Artık Valorant'a istek düştü ondan olabilir.

Valorant'ın toksik kitllesiyle hiç uğraşma. Elmas oldum Valorant'ta. Elmas olana kadar maçların yarısında troll geldi.

Toksik kitle her rankta var maalesef. CS2'de de durum aynı.

Counter-Strike 2, Valorant ve Zula oyunları arasından birinde kendimi çok fazla geliştirmek istiyorum. Üç oyun da bilgisayarda yüklü. E-spor turnuvalarına da katılmak istiyorum. Ben Counter-Strike 2'de geliştirmek istiyorum kendimi. Bu üç oyun arasından en mantıklısı o gibi duruyor. Sizce hangisinde kendimi geliştirmeliyim?

Kredi kartın sağlamsa Zula oyna. Bileğin sağlamsa CS 2. CS 2 de günlük antrenman programı ile çok iyi aim geliştirebilirsin.

Counter-Strike 2, Valorant ve Zula oyunları arasından birinde kendimi çok fazla geliştirmek istiyorum. Üç oyun da bilgisayarda yüklü. E-Spor turnuvalarına da katılmak istiyorum. Ben Counter-Strike 2'de geliştirmek istiyorum kendimi. Bu üç oyun arasından en mantıklısı o gibi duruyor. Sizce hangisinde kendimi geliştirmeliyim?
Elbette CS2, Valorant yatırım ve hype nedeniyle bir süre mantıklıydı fakat yavaş yavaş kürkçü dükkanına geri dönülüyor.

Çok değil Valve biraz uğraşsa Valorantın esamesi okunmayacak hale gelir, hiç bir şey yapmadan rekabet ediyor Valve.