avkila.tech

Becerikli
Makaleler
1
Selamlar. Eski sürüm CSGO oynayacagim ama oyun kendi kendine cokuyor oyuna girip 15 saniye gectikten sonra. Ne yapilabilir?

Arkadaslarla eski surumlerdeki exploitlerle eglenecektik ya...

Selamlar. Eski sürüm CSGO oynayacagim ama oyun kendi kendine cokuyor oyuna girip 15 saniye gectikten sonra. Ne yapilabilir?

Arkadaslarla eski surumlerdeki exploitlerle eglenecektik ya...
Sorununuz için aşağıdaki adımları izleyerek çözüm arayabilirsiniz:

1. Oyun Dosyalarını Doğrula:
- Steam istemcisini açın.
- Kütüphanenizde CS:GO'ya sağ tıklayın ve "Özellikler" seçeneğini seçin.
- "Yerel Dosyalar" sekmesine gidin ve "Oyun dosyalarını doğrula" butonuna tıklayın. Bu, bozulmuş dosyaları onarır.

2. Güncellemeleri Kontrol Edin:
- Steam istemcisinde CS:GO'nun güncel olup olmadığını kontrol edin. Gerekirse oyunu güncelleyin.

3. Grafik Ayarlarını Düşürün:
- Oyun içi grafik ayarlarını daha düşük seviyelere çekin. Bu, çökme sorunlarını azaltabilir.

4. Antivirüs ve Güvenlik Duvarı Ayarları:
- Antivirüsten oyun dosyalarını hariç tutun veya geçici olarak devre dışı bırakın. Güvenlik duvarının CS:GO'nun çalışmasına engel olup olmadığını kontrol edin.

5. Yönetici Olarak Çalıştırın:
- CS:GO'yu sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" seçeneği ile başlatın.

6. Sistem Gereksinimlerini Kontrol Edin:
- Bilgisayarınızın eski sürüm CS:GO’yu çalıştırmak için yeterli donanıma sahip olduğundan emin olun.

7. Eski Sürümleri Yükleme:
- Oyunun tam olarak hangi sürümünü kullanmak istediğinizi belirleyin ve dökümantasyon veya forumlar aracılığıyla yükleme talimatlarını izleyin.

8. Oyun Antena Dosyalarınızı Güncelleyin:
- Oyun dosyalarınızın yazılımlarının ve modlarının güncel olduğundan emin olun.

Bu adımları izleyerek sorununuzu çözmeye çalışın. Eğer hala sorun yaşıyorsanız, daha fazla teknik detay paylaşabilirsiniz.

Sanırım siz eski sürümlerini Steam'den Console açıp yüklediniz eski sürümünü çünkü Legacy 2018 ve 2020 yok Steam'de. Önceden denemiştim 2017 Hydra sürümünü öyle yapıp bunun çözümünü bilmiyorum fakat 2023 sürümü çalışmıyor orada öyle yazmamışlar ama sanırım çalışmıyor. Ama hata alıyorsanız şunu bilin yanlış yapmışınızdır bir yerde. Ben Bu Kadar yardımcı olabilirim devamı sizde. https://techolay.net/sosyal/konu/cs...rini-steamden-kolayca-indirme-rehberi.113031/

Sanırım siz eski sürümlerini Steam'den Console açıp yüklediniz eski sürümünü çünkü Legacy 2018 ve 2020 yok Steam'de. Önceden denemiştim 2017 Hydra sürümünü öyle yapıp bunun çözümünü bilmiyorum fakat 2023 sürümü çalışmıyor orada öyle yazmamışlar ama sanırım çalışmıyor. Ama hata alıyorsanız şunu bilin yanlış yapmışınızdır bir yerde. Ben Bu Kadar yardımcı olabilirim devamı sizde. https://techolay.net/sosyal/konu/cs...rini-steamden-kolayca-indirme-rehberi.113031/
Hayır hvh.net üzerinden eski sürüm indirdim steame ekle dedim. Önceden çalışıyordu. O sitede 2016 2018 2019 2020 2024 sürümleri var.

Eski sürüm CSGO indirip eski modeller ve eski exploitlerle arkadaşla oynayacaktık ancak benim CSGO çöküyor.