Detaylar
Kim cevapladı?SF26 122
Bilgin
Valorant ondan beter durumda şu an.Kardeşim asıl FPS CS:GO'ydu. Şimdi CS2'ye gelen update'e bak; yavaş mermi değiştirip ses duymuyor. Bu kadar gerçekçi bir savaş isteyen varsa gitsin CoD falan oynasın. CS2 benim için artık bir FPS oyunu olmaktan çıkmıştır ve zirveyi Valorant'a bırakmış ölü bir yapımdır. He, tabii ki Valorant'ın gittiği yol da yol değil, orası ayrı.
- Makaleler
- 9
Ben CS2'de daha iyi dememişim zaten. Bu yazdığım sorunlar ve çok daha fazlası kronik olarak CS:GO'da uzun zamandır vardı ve bunlar artık çözülemeyecek bir haldeydi oyun. CS:GO'nun gerçekleri bunlar. Basit Google aramalarıyla bunları doğrulayabilirsiniz. Gayet sorunlu bir oyundu ancak CS2 de sorunlu çıkınca eski güzellemesi yapılmaya başlanıp sorunları unutuldu. Hit registration sıkıntıları, stutter sorunları, Source motorunun eskiliği ve teknolojik yetersizliği, uzun süre baş gösteren ses sorunları... Bu liste önceki mesajdakileri de ekleriz, uzadıkça uzayıp gider.CS:GO hem daha akıcıydı hem de mermiler daha stabil gidiyordu. Uzun süre CS oynayan herkese sor, aynı şeyi söyler; CS2'de mermi falan gitmiyor. Oyun çökmesi falan da CS:GO'da hiç yaşamadım.
Son düzenleme:
Hocam kesinlikle GO bariz daha iyiydi. Tabii benim görüşüm bu; ben 2014'ten beri oynuyordum, CS:GO'yu yeni başlamış biri belki CS2 gayet iyi der, ben alışmıştım. CS:GO'da çok sorun yaşamıyordum. CS2 hem akıcı değil, movement olarak yavaş hem de gerçekten mermi sağa sola gidiyor, gitmiyor yani yalan subtick falan. 128 tick babaydı.Ben CS2'de daha iyi dememişim zaten. Bu yazdığım sorunlar ve çok daha fazlası kronik olarak CS:GO'da uzun zamandır vardı ve bunlar artık çözülemeyecek bir haldeydi oyun. CS:GO'nun gerçekleri bunlar. Basit Google aramalarıyla bunları doğrulayabilirsiniz. Gayet sorunlu bir oyundu ancak CS2 de sorunlu çıkınca eski güzellemesi yapılmaya başlanıp sorunları unutuldu. Hit registration sıkıntıları, stutter sorunları, Source motorunun eskiliği ve teknolojik yetersizliği, uzun süre baş gösteren ses sorunları... Bu liste önceki mesajdakileri de ekleriz, uzadıkça uzayıp gider.
Quarit 13
Çalışkan
Bu oyunlar bitecek. Çünkü yakında Firmware geliştirici kişilerde çıkacak piyasa içinde GitHub üzerinde. 15 yaşında ki çocukta bu dosyalara erişebilecek. Düşünün DLSS'den tutun, Frame generation programladılar, ya da 2 dosya ile işini bitirdiler. Yahu düşünsenize Firmware ile neler yapılabilir. Özellikle mouselar üzerinde. Siz sanıyorsunuz ki turnuvalar çok temiz, emin olun öyledir
Turnuva hakemleride mouse'un firmware yapısını içeriğini kontrol ediyordur her zaman. Her şeyi geçtim ev kullanıcıları olan kişiler ücret karşılığında kurumsal firmalara pazarlanan firmware geliştirme programlarını premium kayıt gerektiren ve para ile kayıt olunan bir takım siteler üzerinde kendi aralarında paylaşıyorlar haha.
Bizim konuştuğumuz ancak YouTube üzerinde gördüğümüz konular, max DMA cihazları. BIOS atılan bir donanımı hangi güvenlik donanımı engelleyebilir? Çünkü tamamen yasal bir durum. Bu programları kullanan zaten o kurumsal firmalar. MSI / ASUS Serial port düzenine sahip DDR4 anakartlar üzerinde bir başkadır sinyal gönderirken TickRate sunucularına algı bozukluğu yaratmak. Herkes Overshoot kadar değerini bilmeli. Komik yani gerçekten, teknoloji diye yeni nesil ekran kartları arasında fark yaratıyorlar, sonra Lamer'in birisi çıkıp Frame Generation konusunu çözerek 2 dosya ile sonuçlandırıyor. Bu işi ciddi boyutta arka planda kendi aralarında eğlenerek yapanlar var. Eminim çok eğleniyorlardır.
Logitech Superlight mouse nasılda Hileci Zowie mouse algısını bitirdi. Çünkü kırılma noktaları onlar içinde Firmware olmuştu aslında, tıpkı Zowie aynı pixart ve başkaları arasında ki yaratılan farklar gibi. Superlight makalesinde bu durumları belirtmişti. Legal ne de olsa. Anakart üzerinde ki tüm donanımlara ait, özellikle SPI konularını ilgilendiren iletişim tarzları gerçekten taktire şayandı. Sensör farkı olarak çözmüştük ama biz bu farklı olayı, ne de olsa Logitech'in sensörleri kendi ürettiği sensörlerdi. Daha sonra sarj süreleri, yok hafiflikler derken yine Zowie'nin bizi uyuttuğu ve başardığı gibi Logitech, ve dahası önüne gelen her yazılımcı aynı şeyleri yaptı. Yalnız bir mouse'un diğer bileşenler ile haberleşmesi konusunda herkeste anlamaz, ayrıca mouse firmware dosyasını elde etmesi gerek, ya da en kralı baştan yazması gerek, ama önce donanımsal yapıyı çözümlemesi gerek; anakart için zaten BIOS dosyaları kendi sayfalarında hazırda var, BIOS dosyasını çok ama çok güzel düzenleyebilir. Biraz kafası basarsa.
Neden bu konuya yazıyorum, çünkü bunları öğrendiğim zaman bayıldığım CS:GO oyunundan, Valve'den tiksinmeme neden olmuştu. Hile savunan birisi değilim, ama yaptığım deneylerde çıkabildiğim ve imkanlarımında kısıtlığı olduğu dönemlerde FACEIT sunucularını mouse ile çökertmiştim. Böyle açık sağlayan ve aslında destekleyen firmalardan birisi oyun firması Valvedir.
Bizim konuştuğumuz ancak YouTube üzerinde gördüğümüz konular, max DMA cihazları. BIOS atılan bir donanımı hangi güvenlik donanımı engelleyebilir? Çünkü tamamen yasal bir durum. Bu programları kullanan zaten o kurumsal firmalar. MSI / ASUS Serial port düzenine sahip DDR4 anakartlar üzerinde bir başkadır sinyal gönderirken TickRate sunucularına algı bozukluğu yaratmak. Herkes Overshoot kadar değerini bilmeli. Komik yani gerçekten, teknoloji diye yeni nesil ekran kartları arasında fark yaratıyorlar, sonra Lamer'in birisi çıkıp Frame Generation konusunu çözerek 2 dosya ile sonuçlandırıyor. Bu işi ciddi boyutta arka planda kendi aralarında eğlenerek yapanlar var. Eminim çok eğleniyorlardır.
Logitech Superlight mouse nasılda Hileci Zowie mouse algısını bitirdi. Çünkü kırılma noktaları onlar içinde Firmware olmuştu aslında, tıpkı Zowie aynı pixart ve başkaları arasında ki yaratılan farklar gibi. Superlight makalesinde bu durumları belirtmişti. Legal ne de olsa. Anakart üzerinde ki tüm donanımlara ait, özellikle SPI konularını ilgilendiren iletişim tarzları gerçekten taktire şayandı. Sensör farkı olarak çözmüştük ama biz bu farklı olayı, ne de olsa Logitech'in sensörleri kendi ürettiği sensörlerdi. Daha sonra sarj süreleri, yok hafiflikler derken yine Zowie'nin bizi uyuttuğu ve başardığı gibi Logitech, ve dahası önüne gelen her yazılımcı aynı şeyleri yaptı. Yalnız bir mouse'un diğer bileşenler ile haberleşmesi konusunda herkeste anlamaz, ayrıca mouse firmware dosyasını elde etmesi gerek, ya da en kralı baştan yazması gerek, ama önce donanımsal yapıyı çözümlemesi gerek; anakart için zaten BIOS dosyaları kendi sayfalarında hazırda var, BIOS dosyasını çok ama çok güzel düzenleyebilir. Biraz kafası basarsa.
Neden bu konuya yazıyorum, çünkü bunları öğrendiğim zaman bayıldığım CS:GO oyunundan, Valve'den tiksinmeme neden olmuştu. Hile savunan birisi değilim, ama yaptığım deneylerde çıkabildiğim ve imkanlarımında kısıtlığı olduğu dönemlerde FACEIT sunucularını mouse ile çökertmiştim. Böyle açık sağlayan ve aslında destekleyen firmalardan birisi oyun firması Valvedir.
Son düzenleme: