Detaylar
Kim cevapladı?Guilty Conscience
Üstün
Dediğin gibi CS 1.6 gibi olacak bence.
- Makaleler
- 4
Açılmaz, adamlar topluluğu 2'ye bölmemek için CSGO'nun adını ağzılarına bile almazlar. Şimdi millet CS2'ye alıştı diye bir iki jest yapıyorlar o kadar. LAN ve özel sunuculardan devam CS:GO için.
Buzcuk
Uzman
Açmazlar tabii ki. Steam'in dini imanı para CS2'den para kaldırıyorken neden GO sunucularını açsın?
CS:GO'yu CS2'nin sunucularına bağlayabilirler aynı altyapı sonuçta hem düşük bilgisayardan oynayan oyuncularını da geri kazanırlar.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
CS:GO'yu arşa çıkartmazlar adamlar ıkına ıkına CS2'yi geliştiriyorlar (Yılbaşında tavuğa şapka takmak molotof görünce yanması 64 Tick yerine subtick bunlar aşırı zor şeyler) (!)
CS:GO zamanında 4 Çekirdekli laptopa herhangi bir haritada (Anubis dışında) 100 FPS rahatlıkla geçerken şimdi CS2'de 8 Çekirdekli laptop Dust 2 100 FPS zor görüyor.
Ha ben CS:GO'nun renk paleti ve yavaşlılığını seviyordum. (Atölye haritaları da cabası)
CS:GO zamanında 4 Çekirdekli laptopa herhangi bir haritada (Anubis dışında) 100 FPS rahatlıkla geçerken şimdi CS2'de 8 Çekirdekli laptop Dust 2 100 FPS zor görüyor.
Ha ben CS:GO'nun renk paleti ve yavaşlılığını seviyordum. (Atölye haritaları da cabası)