Detaylar
Kim cevapladı?Steam’de CS:GO’ya sağ tıkla, Özellikler menüsünden Başlatma Seçenekleri kutusunu temizle ve
-windowed komutunu ekle. Oyun açılırsa ayarlardan tam ekrana dönebilirsin. Ardından Yerel Dosyalar sekmesinden dosya bütünlüğünü doğrula. Eğer sorun devam ederse userdata\\730\local\cfg klasöründeki video.txt ve videodefaults.txt dosyalarını silerek ayarları sıfırla. NVIDIA sürücülerinde V-Sync’i “Uygulama kontrolünde” bırakmayı dene ve gerekirse ayarları varsayılana döndür. Son olarak oyunun kurulu olduğu klasörde csgo.exe (sanırım ismi bu) dosyasına sağ tıkla, Uyumluluk sekmesinde “Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak” seçeneğini işaretle. Çoğu durumda -windowed komutu sorunu çözer, eğer hâlâ masaüstüne atıyorsa crash_dump dosyasındaki hata koduna bakın.yvz
Uzman
Steam'de CS:GO'ya sağ tıkla, özellikler menüsünden başlatma seçenekleri kutusunu temizle ve-windowedkomutunu ekle. Oyun açılırsa ayarlardan tam ekrana dönebilirsin. Ardından yerel dosyalar sekmesinden dosya bütünlüğünü doğrula. Eğer sorun devam ederseuserdata\\730\local\cfgklasöründekivideo.txtvevideodefaults.txtdosyalarını silerek ayarları sıfırla. NVIDIA sürücülerinde V-Sync'i “uygulama kontrolünde” bırakmayı dene ve gerekirse ayarları varsayılana döndür. Son olarak oyunun kurulu olduğu klasörde csgo.exe (sanırım ismi bu) dosyasına sağ tıkla, uyumluluk sekmesinde “tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak” seçeneğini işaretle. Çoğu durumda-windowedkomutu sorunu çözer, eğer hâlâ masaüstüne atıyorsacrash_dumpdosyasındaki hata koduna bakın.
Dediginiz ilk yontemi yaptım ama bu sefer yanıt vermiyor diyor ve direk çöküyor. 2. yontemi yapamıyorum çünkü ekran kartım Intel.
Hangi kart? Baştan deseydiniz keşke.Dediginiz ilk yontemi yaptım ama bu sefer yanıt vermiyor diyor ve direk çöküyor. 2. yontemi yapamıyorum çünkü ekran kartım Intel.
yvz
Uzman
Intel UHD Graphics.
Intel sürücüleri eski oyunlarda ölçekleme veya DirectX geçişi sorunları yaşatıyor.
-windowed komutuyla "yanıt vermiyor" hatası alıyorsan, oyun bir grafik kütüphanesini yüklerken takılıyor. Önceki -windowed komutunu sil ve şunu yaz: -safe -dxlevel 90 -nojoycsgo.exe dosyasına sağ tıkla ve Özellikler de; "Uyumluluk" sekmesine git, "Yüksek DPI ayarlarını değiştir" butonuna bas. alttaki "Yüksek DPI ölçeklendirme davranışını geçersiz kıl" kutucuğunu işaretle ve altındaki listeden **"Uygulama"**yı seç. Eğer
-safe komutuyla da "yanıt vermiyor" diyorsa arkada çalışan Intel'in kendi "Overlay" özelliklerini veya Discord/Steam Overlay'i kapatıp öyle dene.yvz
Uzman
Intel sürücüleri eski oyunlarda ölçekleme veya DirectX geçişi sorunları yaşatıyor.-windowedkomutuyla "yanıt vermiyor" hatası alıyorsan, oyun bir grafik kütüphanesini yüklerken takılıyor. Önceki-windowedkomutunu sil ve şunu yaz:-safe -dxlevel 90 -nojoy
csgo.exe dosyasına sağ tıkla ve özellikler de; "uyumluluk" sekmesine git, "yüksek DPI ayarlarını değiştir" butonuna bas. Alttaki "yüksek DPI ölçeklendirme davranışını geçersiz kıl" kutucuğunu işaretle ve altındaki listeden **"uygulama"**yı seç. Eğer-safekomutuyla da "yanıt vermiyor" diyorsa arkada çalışan Intel'in kendi "overlay" özelliklerini veya Discord/Steam Overlay'i kapatıp öyle dene.
Hocam hala açılmıyor.
Hocam, eğer
-safe ve -dxlevel 90 gibi en temel kurtarma komutları bile "yanıt vermiyor" hatasını geçemiyorsa oyunun motoru senin Intel ekran kartı sürücüsüyle bir noktada tamamen inatlaşıyor demektir. Girer gibi oluyor mu şu an? Eğer CS2 dosyalarıyla Legacy dosyaları aynı klasörde çakışıyorsa bu hatayı yapar. Steam'den oyunun dosyalarını doğrulamak yerine, csgo/cfg (isim değişmiş olabilir) klasörünü tamamen silip oyunu öyle başlatmayı deneyebilirsin. Bu, tüm ayarları fabrikaya döndürür.