CS:GO sunucuları tekrar açılır mı?

Buzcuk

Uzman
Duydum, Steam'in bir köşesine atmışlar galiba, bulamadım. Arkadaşın PP'den indirdim:

Ama sorunum neden sunucular yok? Acaba CS 1.6 gibi mi olacak?

Açılmaz, adamlar topluluğu 2'ye bölmemek için CSGO'nun adını ağzılarına bile almazlar. Şimdi millet CS2'ye alıştı diye bir iki jest yapıyorlar o kadar. LAN ve özel sunuculardan devam CS:GO için.

Açmazlar tabii ki. Steam'in dini imanı para CS2'den para kaldırıyorken neden GO sunucularını açsın?

Açmazlar tabii ki. Steam'in dini imanı para CS2'den para kaldırıyorken neden GO sunucularını açsın?

CS:GO'yu CS2'nin sunucularına bağlayabilirler aynı altyapı sonuçta hem düşük bilgisayardan oynayan oyuncularını da geri kazanırlar.

CS:GO'yu arşa çıkartmazlar adamlar ıkına ıkına CS2'yi geliştiriyorlar (Yılbaşında tavuğa şapka takmak molotof görünce yanması 64 Tick yerine subtick bunlar aşırı zor şeyler) (!)
CS:GO zamanında 4 Çekirdekli laptopa herhangi bir haritada (Anubis dışında) 100 FPS rahatlıkla geçerken şimdi CS2'de 8 Çekirdekli laptop Dust 2 100 FPS zor görüyor.
Ha ben CS:GO'nun renk paleti ve yavaşlılığını seviyordum. (Atölye haritaları da cabası)

Açılmaz. Olsa olsa Public sunucular açılır fanları tarafından 1.6, Source gibi. Ama bence belli kitlesi hariç, o da Source gibi oynanmayıp kalır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…