Topluluk sunucuları dışında oynanmayacak. Kimse de rekabetçi sistemler ve Skinler varken gidip GO oynamaz arkadaşlar. Nostalji fetişi artık.

Ayrıca GO varken özellikle ilk zamanlarında ana avrat küfür ediyordu herkes. CS:GO mükemmelmiş gibi davranmayı bırakın. Çoğunlukla rezil bir oyundu. :D :D

Hangi sunucularda oynayabiliyoruz? Resmi rekabetçi sunucularında da oynayabiliyor muyuz?
Hayır sadece topluluk sunucularıymış diye duydum.

Gerçekten o kadar özlemişiz ki şu efsaneyi mağazaya döndü haberini alınca pcye nasıl koştum bilmiyorum bile. Sonradan sadece topluluk sunucuları olacağını duyunca baya da üzüldüm tabi. Keşke eskisi gibi dönmüş olsaydı.

İndirdim botlarla takıldım biraz. Mermiler gidiyor, spray atabiliyorsunuz, sesler çok daha iyi ve sesten konum anlamak daha basit. Her türlü CS2'den 10 kat daha iyi.
Umarım bağlantı açılır en azından eğlence modları açılsa yine keyif verir. Hile dolu olsun problem değil en azından oyun düzgün, CS2'de hem oyun berbat hem hile dolu hangi biriyle başa çıkacağını şaşırıyor insan.

Topluluk sunucuları dışında oynanmayacak. Kimse de rekabetçi sistemler ve Skinler varken gidip GO oynamaz arkadaşlar. Nostalji fetişi artık.

Ayrıca GO varken özellikle ilk zamanlarında ana avrat küfür ediyordu herkes. CS:GO mükemmelmiş gibi davranmayı bırakın. Çoğunlukla rezil bir oyundu. :D :D
128TK sunucularda oyun kaymak gibiydi buarada. One way smoke dışında oyunun hiçbir kusuru yoktu. Faceit deneyimi inanılmaz iyuydi ve çok kıran kıranaydı. Baya mükemmel oyundu bu arada sadece elimizden aldılar.

@mr.esat, son bir yılı iyiydi. Öncesinde küfür kıyamet.

Oyunu oynadım az önce bir el botlarla. Oyun yağ gibi akıyor doğru ancak bir şeyi unutuyoruz. Sunucu kendi PC'mizde çalışıyor. Mermilerin gitme sebebi de bu. Hemen arkasından CS2'de alıştırmaya girdim botlarla. Bunda da aynı gidiyor. :D CS:GO'nun hissi farklı sadece, daha tok hissettirdiği doğru. Özlemişiz de ama eskimiş de.

Son düzenleme:

1 sene cs2 oynamaya çalıştım bıraktım. Ciddiye alınmayacak bir oyun gibi hissettiriyor. Çıksın diye beklediğimiz CS2'nin bu olması üzücü.

Dosya Ekleri

• IMG_2563.webp
    IMG_2563.webp
    376,4 KB · Görüntüleme: 30