Pabola 1 Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 484 Çözümler 1 Beğeniler 113 1 Ağustos 2025 #1 CS'de nişangah ve benzeri ayarları yapıp maça giriyorum, ancak bir sonraki maçta bu ayarlar bozuluyor. Bu durumu nasıl çözebilirim? Arkadaşımla konuştum, aynı sorun onda da var mış.
CS'de nişangah ve benzeri ayarları yapıp maça giriyorum, ancak bir sonraki maçta bu ayarlar bozuluyor. Bu durumu nasıl çözebilirim? Arkadaşımla konuştum, aynı sorun onda da var mış.
vada 23 Yetkin Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 817 Çözümler 7 Beğeniler 368 1 Ağustos 2025 #2 Config'i salt okunur mu yaptınız? Artı 0 Eksi
dex 8 Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 553 Çözümler 9 Beğeniler 447 Yer Türkiye 1 Ağustos 2025 #3 Config dosyanızda ya cross'unuz hatalı ya da salt-okunur modda. Config'inizi baştan yaratıp eskisiyle değiştirin. Artı 0 Eksi
Config dosyanızda ya cross'unuz hatalı ya da salt-okunur modda. Config'inizi baştan yaratıp eskisiyle değiştirin.
KS KS Pabola 1 Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 484 Çözümler 1 Beğeniler 113 1 Ağustos 2025 #4 vada dedi: Config'i salt okunur mu yaptınız? Genişletmek için tıkla... dex dedi: Config dosyanızda ya Cross'unuz hatalı ya da salt-okunur modda. Config'inizi baştan yaratıp eskisiyle değiştirin. Genişletmek için tıkla... Hiçbir ayarı ile oynamadım direk indirip açtım ve maça girdim. Artı 0 Eksi
vada dedi: Config'i salt okunur mu yaptınız? Genişletmek için tıkla... dex dedi: Config dosyanızda ya Cross'unuz hatalı ya da salt-okunur modda. Config'inizi baştan yaratıp eskisiyle değiştirin. Genişletmek için tıkla... Hiçbir ayarı ile oynamadım direk indirip açtım ve maça girdim.