CS kitlesi Valorant'a göre daha kötü!

Makaleler
10
Tartışmaya kapalı konu. Ragebait değil, gerçekleri konuşacağım.

CS kitlesi kesinlikle Valorant kitlesinden daha beter vaziyette. DM oynayayım orada XP kasayım diyorum, bot sürüsü geliyor. Tamam, kick oylaması başlatayım, eskiden işe yarayan spece geçme taktiğini deneyeyim diyorum ve bazı mahlukatlar F2 basıyor + beni kickliyor. Bu son bir kaç gündür aldı başını gitti Bir günde yaşadıklarımı anlatmama lüzum yok, herkes biliyor.

Ha, neden Valorant'ın kitlesinden daha kötü derseniz:

750.000 insan, oyunun geldiği noktadan şikayetçi olmasına rağmen hala oynuyorlar. Valorant son 1-2 yıldır çöküşte ve o bile bu kadar batırmamıştı.Overwatch sistemi getirip onu da becerememek Valve'a has bir hareket. Hileler birbirini aklıyor orada.

Eh... Valve oyunu 20-25 tane kendini bilmeze vermiş, bunlar da oyunu geliştirmek yerine torpilli memur gibi pinekliyor. Her Salı Çarşamba ödül maması veriyorlar diye (ben de dahil) 750.000 insanı gereksiz şekilde sokturuyor oyuna. FACEIT gibi üçüncü parti uygulamalar düzeltiyor oyunu anca.

Riot düzgün iş yapmıyor, Valve ise daha beter. İnanılmaz bir gerçeklik! Bir de CS'ye marjinal gözüyle bakanlar var, onları hiç saymıyorum.

İşte bu yüzden CS'nin kitlesi, Valorant kitlesinden daha iyi falan değil. Renkli skinlere "Gay işi." diyenlerden ibaret.

Son düzenleyen: Moderatör:
20K üstte full hile var. 2 oyundan biri hile. Yazıklar olsun. CS oynamak için illa ki Faceit girileceksin. Faceit girince ne yeni badge alabiliyorsun ne armory pass kasabiliyorsun. Aşırı saçma bir sistem. Bu Valve'a akla gelen ne küfür varsa ediyorum. Gir şimdi bak ilk 100 full hile. Bir youtuber videosunu bile yaptı. Yani CS2 gibi bir oyunu böyle salmak aşırı mantıksız.

Adamlar resmen takmıyor CS'yi, umurlarında değil. CSGO'da daha azdı. Bir kernel seviye AC yapamıyorlar çünkü VALVE BABA bot hesapları ban atıp tekrar açmalarından keyif ve para alıyor. Valve için sabit gelir getirici bir araç oldu. Evet skinler çok iyi, CS çok zevkli ama FACEIT'i sevmiyorum. Faceit'in anti-cheatini al koy CS'ye, bak nasıl millet Premier oynuyor.

Dereceli oyunlarda kitleler her zaman kötüdür. Bu tarz oyunlarda sövülür sayılır. Şahsen ağladım biraz ama CS için üzülüyorum. Bu kadar kötü bir dönemi olmamıştı. Valorant'a girdim, o da sarmıyor. Yok büyüydü, suydu, buydu. CS basit ve net ve çok çok zor. Dünyanın en basit oyunu ama master etmesi en zor oyunu. CS gibi oyunlar World of Warcraft gibi asla bırakamazsın eğer tadına vardıysan.

CS bırakılmaz, ara verilir. Çünkü basit, hızlı ve insanların o rekabetçi modunu hemen tatmin eden bir oyun. Takım oyunu, akıl oyunu, FPS mekanikleri, Voice Chat vs. vs. Valla kusura bakmayın, duygularımı kusuyorum ama bu Valve şerefsizi o kadar umursamıyor ki. Abi Deathmatch gireceksin, iki ısınayım, iki takılayım diye.

Abicim, insanlık dışı refleksler botlar tek atıyor. Artık botu vurabilir miyim bir alıştırma oluyor benim için. CS bir milsim değil tabi ama o çatışma ihtiyacını, FPS ihtiyacını çok karşılıyor ve yüksek risk, yüksek kazanç bir oyun. 1v4 kalıyorsun, alıyorsun, chatten insanlar övgü yağıyor, öte yandan senin için kötü giderse oyuncular ana avrat açılıyor. Tiltlenmeden oynarsan her dereceli oyunu oynarsın.

Yazıklar olsun. AMA öyle bir oyun ki bir operasyona düşerim, o yalana inanırım. Keşke bir anticheat olsa kernel level. Keşke be. Adamların umurunda değil. TF2 bile operasyon geldi. Valve'in en çok sevdiği oyun DOTA2. Bu kadar update alan bir oyun bilmiyorum ben. Neyse, CS candır, güzeldir ama şu anki hali ile oyunu orijinal yerinden oynayamayıp FACEIT oynamak içler acısı ve FACEIT'in Steam ya da CS hesabına hiçbir XP vs. vermemesi daha da kötü. Keşke bir protesto olsa da kimse CS girmese. Adamların umurunda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…