Telefonunu Çıkra 85

Üstün
Makaleler
10
Tartışmaya kapalı konu. Ragebait değil, gerçekleri konuşacağım.

CS kitlesi kesinlikle Valorant kitlesinden daha beter vaziyette. DM oynayayım orada XP kasayım diyorum, bot sürüsü geliyor. Tamam, kick oylaması başlatayım, eskiden işe yarayan spece geçme taktiğini deneyeyim diyorum ve bazı mahlukatlar F2 basıyor + beni kickliyor. Bu son bir kaç gündür aldı başını gitti:D Bir günde yaşadıklarımı anlatmama lüzum yok, herkes biliyor.

Ha, neden Valorant'ın kitlesinden daha kötü derseniz:

1787178984419.webp

750.000 insan, oyunun geldiği noktadan şikayetçi olmasına rağmen hala oynuyorlar. Valorant son 1-2 yıldır çöküşte ve o bile bu kadar batırmamıştı.Overwatch sistemi getirip onu da becerememek Valve'a has bir hareket. Hileler birbirini aklıyor orada.

Eh... Valve oyunu 20-25 tane kendini bilmeze vermiş, bunlar da oyunu geliştirmek yerine torpilli memur gibi pinekliyor. Her Salı Çarşamba ödül maması veriyorlar diye (ben de dahil) 750.000 insanı gereksiz şekilde sokturuyor oyuna. FACEIT gibi üçüncü parti uygulamalar düzeltiyor oyunu anca.

Riot düzgün iş yapmıyor, Valve ise daha beter. İnanılmaz bir gerçeklik! Bir de CS'ye marjinal gözüyle bakanlar var, onları hiç saymıyorum.

İşte bu yüzden CS'nin kitlesi, Valorant kitlesinden daha iyi falan değil. Renkli skinlere "Gay işi." diyenlerden ibaret.

Son düzenleyen: Moderatör:
Riot kitlesi, dünyadaki tüm rezil kitlelerin Allahıdır, eşi benzeri yoktur. Cs kitlesinin de iyi olduğunu söyleyemem ancak riot kitlesi, cs kitlesinin yanında ebu cehil kalır.

20k uste full hile var. 2 oyundan biri hile. Yaziklar olsun. CS oynamak icin illa ki faceit giriceksin. Faceit girince ne yeni badge alabiliyorsun ne armory pass kasabiliyorsun. Asiri sacma bir sistem. Bu Valve'a akla gelen ne kufur varsa ediyorum. Gir simdi bak ilk 100 full hile. Bir youtuber videosunu bile yapti. Yani CS2 gibi bir oyunu boyle salmak asiri mantiksiz. Adamlar resmen takmiyor CS'yi umurlarinda degil. CSGO'da daha azdi. Bir kernel seviye AC yapamiyorlar cunku VALVE BABA bot hesaplari ban atip tekrar acmalarindan keyif ve para aliyor. Valve icin sabit gelir getirici bir arac oldu. Evet skinler cok iyi CS cok zevkli ama FACEIT'i sevmiyorum. Faceit'in anti-cheatini al koy CS'ye bak nasil millet Premier oynuyor. Dereceli oyunlarda kitleler herzaman kotudur. Bu tarz oyunlarda sovulur sayilir. Sahsen agladim biraz ama CS icin uzuluyorum. Bu kadar kotu bir donemi olmamisti. Valorant'a girdim o da sarmiyor. Yok buyuydu suydu buydu. CS basit ve net ve cok cok zor. Dunyanin en basit oyunu ama master etmesi en zor oyunu. CS gibi oyunlar World of Warcraft gibi asla birakamazsin eger tadina vardiysan. CS birakilmaz ara verilir. Cunku basit hizli ve insanlarin o rekabetci modunu hemen tatmin eden bir oyun. Takim oyunu akil oyunu FPS mekanikleri Voice Chat vs vs. Valla kusura bakmayin duygularimi kusuyorum ama bu Valve serefsizi o kadar umursamiyor ki. Abi Deathmatch gireceksin iki isinayim iki takilayim diye. Abicim insanlik disi refleksler botlar tek atiyor. Artik botu vurabilir miyim bir alistirma oluyor benim icin. CS bir milsim degil tabi ama o catisma ihtiyacini FPS ihtiyacini cok karsiliyor ve yuksek risk yuksek kazanc bir oyun. 1v4 kaliyorsun aliyorsun chatten insanlar ovgu yagdiriyor ote yandan senin icin kotu giderse oyuncular ana avrat aciliyor. Tiltlenmeden oynarsan her dereceli oyunu oynarsin. Ne biliyim beyler bayanlar ya bu VALVE'in ben .................................................. Yaziklar olsun. AMA oyle bir oyun ki bir operasyona duserim o yalana inanirim. Keske bir anticheat olsa kernel level. Keske be. Adamlarin umurunda degil. TF2 bile operasyon geldi. Valve'in en cok sevdigi oyun DOTA2. Bu kadar update alan bir oyun bilmiyorum ben. Neyse CS candir guzeldir ama suanki hali ile oyunu orjinal yerinden oynayamayip FACEIT oynamak icler acisi ve FACEIT'in Steam yada CS hesabina hicbir xp vs vermemesi daha da kotu. Keske bir protesto olsada kimse CS girmese. Adamlarin umurunda degil.