CS kitlesi Valorant'a göre daha kötü!

CS’ nin kötü olma sebebi oyunun oyun olmaktan çıkıp ticarete dönmesi ve Gaben’ın bunu bilerek paraları yerken oyun için hiçbir şey yapmamasından kaynaklı. Oyunda ciddi hile problemi varken adamlar yeni skin peşinde. Böyle hareketler sergileyen bir oyundan oyuncuları önemsemesini asla bekleyemezsiniz. Bakıyorsunuz insanlarda binlerce dolarlık envanter ama rezalet oynuyorlar üstüne sizi dinlemiyorlar falan filan. Ruslardan bahsetmiyorum bile takıma rus gelipte kazandığım maç sayısı inanılmaz azdır. CS envanterimi satmak en mantıklı seçimlerimden biriydi, insanlar oyunu bırakmadıkça böyle gidecek. Valorant hayatımda maksimum bir kaç saat oynamışımdır ancak ona da normal denemez girdiğim ilk maçtan akıl sağlığını yitirmiş kendi kendine konuşup gülen birisi gelmişti.

Oyuna ben dahil artık para için giriyoruz. Hiç canım sıkılınca eğlenmek için girmiyorum çünkü eğlendirmiyor.
Yalan yok ben eğleniyorum valla. Ayrıca nasıl para için giriyorsun hocam ne kazanabilirsin ki haftada 1 adet kasadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…