CS’ nin kötü olma sebebi oyunun oyun olmaktan çıkıp ticarete dönmesi ve Gaben’ın bunu bilerek paraları yerken oyun için hiçbir şey yapmamasından kaynaklı. Oyunda ciddi hile problemi varken adamlar yeni skin peşinde. Böyle hareketler sergileyen bir oyundan oyuncuları önemsemesini asla bekleyemezsiniz. Bakıyorsunuz insanlarda binlerce dolarlık envanter ama rezalet oynuyorlar üstüne sizi dinlemiyorlar falan filan. Ruslardan bahsetmiyorum bile takıma rus gelipte kazandığım maç sayısı inanılmaz azdır. CS envanterimi satmak en mantıklı seçimlerimden biriydi, insanlar oyunu bırakmadıkça böyle gidecek. Valorant hayatımda maksimum bir kaç saat oynamışımdır ancak ona da normal denemez girdiğim ilk maçtan akıl sağlığını yitirmiş kendi kendine konuşup gülen birisi gelmişti.

Valla ben hiç CS'de bir kadının kafasını kesmek, öldürmek, panellemek ile ilgili tehdit eden duymadım ama bunla ilgili LoL ve Valorant'tan her gün Twitter'da ekran görüntüsü görüyorum ve Riot yetkilileri hiçbir şey yapmıyor. Normal hayatında ezik olup kendini sanalda bir şey sanan küme ligiyle hava atmaya çalışan e-boylar mı dersin, e-boylara yaranmaya çalışan hayatsız 24 saat pc oynayan e-girller ve onları şakşaklayan yancılar mı dersin... LoL ve Valorant kitlesi CS ile uzaktan yakından tartışamaz. CS tamamen klasik türk milleti mahalle abilerinden kekolardan oluşuyor LoL ve Valo ise direkt Deha'cı panelci IQ'suz zebanilerden.
Saydıkların sadece TR kadrosu. Ben global olarak bahsediyorum.
Rusça'yı dünyanın ana dili sanan elemanlar mı dersin, 2k+ saati olmasına rağmen Binali Yıldırım mouse tutuşu yapan adam mı dersin hepsi CS'de daha dominant.

Kasa kasmayı bırakıp sadece FACEIT atıyorum, chill chill Premier atacaksanız 10K civarı eloda hesabınız olacak ki keyif alasınız.