Maalesef CS için işlemci kadar bellekte önemli. Bellek %1 FPS yi direk etkiliyor. Aktif soğutma yoksa bile alt zamanlamaları ayarlamak akıcılığa direk katkı veriyor. Senin işlemcin RAM ayarı gerektiriyor net. X3D olsa yine de ayar yapmanı tavsiye ederdim. Benim akıcılık konusunda memnuniyetim oldukça iyi seviyelere geldi. Uğraşmaya devam ediyorum kendi sistemimde. TR_by ile Faceit oynayabiliyorsunuz.
Siz aktif soğutma yapmış mıydınız?

Güncel sistemlerde Win11 > Win10... Custom ISO candır. İlk kurulum sonrası 10 saniye bekleyip restart at, 60 işlem düşer... 25H2 IOT LTSC gelir... Lisanslamak için Mass komutunu kullanacaksın PowerShell'den, bildiğini düşünüyorum. Rufus ile ISO yazdırma aşamasındayken hiçbir seçeneğe tik atma. Masaüstü araçlar klasöründen sanal bellek reg. aktif et, Windows oyun modu aç. Revo ile işine yaramayan çerçöpleri temizle, problem olmaz...

Görünmüyor...
Güncelleme işleri nasıl oluyor normal Windows gibi mi işliyor?

Sen aktif soğutma yapmış mıydın hocam?
Evet. Anakart değişikliğinden sonra çok verimli olmadı tabi ama bu voltajı verebiliyorsam aktif soğutma sayesinde.

Siz aktif soğutma yapmış mıydınız?

Güncelleme işleri nasıl oluyor normal Windows gibi mi işliyor?
Güncelleme mantık aynı.

@kcy34 daha ayarlamalara devam ediyorum. Tabi mevcut durumda bunu yapman imkansız. Bu ayarları girip sistemi kilitleme. Ben çok emek harcıyorum. En sıkı zamanlamaları en yüksek sıcaklıkta stabil olacak şekilde tek tek deniyorum.

Evet. Anakart değişikliğinden sonra çok verimli olmadı tabi ama bu voltajı verebiliyorsam aktif soğutma sayesinde.

Güncelleme mantık aynı.

@kcy34 daha ayarlamalara devam ediyorum. Tabi mevcut durumda bunu yapman imkansız. Bu ayarları girip sistemi kilitleme. Ben çok emek harcıyorum. En sıkı zamanlamaları en yüksek sıcaklıkta stabil olacak şekilde tek tek deniyorum.
Eminim en sağlıklısı böyle deneyerek görmektir ancak benim şu an bu kadar test yapacak vaktim pek yok. Aynı anakart ve ram ile deneme yapmış birinden değerleri alsam daha iyi olurdu.