Eki Görüntüle 274854
Winutil kısmı böyleydi. Efektleri seviyorsanız alttaki Visual Effects kısmını tiksiz bırakabilirsiniz. Restore Point kesin oluşturun, sevmezseniz veya bir sıkıntı çıkarsa dönmesi kolay olur.

Açıkçası Shutup10'de özel ayar bakmadım windowsu sadece oyun için kullandığımdan önerilen ayarları uygulayıp geçtim. Bunları seçerken Gemini'dan yardım aldım, belki yanlışlardır çok sorgulamadım gece. İki program'da Restore Point oluşuturduğu için çok üstüne düşmedim. En kötü ihtimalle tekrar format atarım dedim maksimum 15dk sürdü format atması.

Anlık olarak:
Eki Görüntüle 274853Eki Görüntüle 274855
Rufus'ta yazdırırken seçmem gereken bir şey var mı olduğu gibi OK basıp devam mı edeyim?

Rufus'ta yazdırırken seçmem gereken bir şey var mı olduğu gibi OK basıp devam mı edeyim?
Seçmesenizde olur ben bölgesel ayarları aynı ayarla seçtim sadece. Birde etherneti çıkarmayı unuttuğum için microsoft hesap girme ekranı geldi Shift+F10 yapıp CMD'yi açtım
Kod:
start ms-cxh:localonly
kodu ile local kullanıcı oluşturup devam ettim. (Şifre kısmını boş bırakabilirsiniz)

Seçmesenizde olur ben bölgesel ayarları aynı ayarla seçtim sadece. Birde etherneti çıkarmayı unuttuğum için microsoft hesap girme ekranı geldi Shift+F10 yapıp CMD'yi açtım
Kod:
start ms-cxh:localonly
kodu ile local kullanıcı oluşturup devam ettim. (Şifre kısmını boş bırakabilirsiniz)
Ben hesaba giriş yapıyorum normalde, sorun olmaz heralde değil mi?