Eki Görüntüle 274854
Winutil kısmı böyleydi. Efektleri seviyorsanız alttaki Visual Effects kısmını tiksiz bırakabilirsiniz. Restore Point kesin oluşturun, sevmezseniz veya bir sıkıntı çıkarsa dönmesi kolay olur.

Açıkçası Shutup10'da özel ayar bakmadım, Windows'u sadece oyun için kullandığımdan önerilen ayarları uygulayıp geçtim. Bunları seçerken Gemini'dan yardım aldım, belki yanlışlardır, çok sorgulamadım gece. İki programda Restore Point oluşturduğu için çok üstüne düşmedim. En kötü ihtimalle tekrar format atarım dedim, maksimum 15 dk sürdü format atması.

Anlık olarak:
Eki Görüntüle 274853 Eki Görüntüle 274855
Rufus'ta yazdırırken seçmem gereken bir şey var mı olduğu gibi OK basıp devam mı edeyim?

Rufus'ta yazdırırken seçmem gereken bir şey var mı olduğu gibi OK basıp devam mı edeyim?

Seçmesenizde olur ben bölgesel ayarları aynı ayarla seçtim sadece. Bir de Ethernet'i çıkarmayı unuttuğum için Microsoft hesap girme ekranı geldi Shift+F10 yapıp CMD'yi açtım

Kod:
start ms-cxh:localonly

Kodu ile local kullanıcı oluşturup devam ettim. (Şifre kısmını boş bırakabilirsiniz)

Son düzenleyen: Moderatör:
Seçmesenizde olur ben bölgesel ayarları aynı ayarla seçtim sadece. Bir de Ethernet'i çıkarmayı unuttuğum için Microsoft hesap girme ekranı geldi Shift+F10 yapıp CMD'yi açtım

Kod:
start ms-cxh:localonly

Kodu ile local kullanıcı oluşturup devam ettim. (Şifre kısmını boş bırakabilirsiniz)
Ben hesaba giriş yapıyorum normalde, sorun olmaz heralde değil mi?

Ben hesaba giriş yapıyorum normalde, sorun olmaz herhalde değil mi?

Sanmıyorum. Direkt Microsoft ekranı gelecektir. Ben girmeyi sevmediğim için local kullanıcı oluşturuyorum. Orijinal Windows'ta yüklesem hesap girmem. Güvenlik açısından da sıkıntı olmaz hesabınız çalınmaz.

1787307186458.webp

Olması gerektiği gibi mi? @Ayhan Dönmez @X99 @Charmander