Yer
İzmir
Elimde bir tane Anubis'in Lejyonu FT var. Son 5 kırmızıya 1 bıçak/eldiven olaylarından sonra 6 dolara aldığım skinim 45 bandına çıkmış durumda ve ben bunu gerçek nakit paraya çevirmek istiyorum. Ne yapabilirim? Komisyon umrumda değil hızlı satayım ve güvenilir olsun yeter.

Hocam denedim de düşük fiyat gösteriyor en az 1500 alacağım skine 750 TL dedi hiç anlamam siteden.
Zaten gerçeğe çevirirken o değer düşmesi oluyor biliyorsundur, üstüne evet Steam içinde her şey hebele ama dışarıda tamamen o durumda da değil. Hala 1-2 haftaya eskisine dönecek diyen insanlar var daha dün biriyle konuşuyordum enayi dedi bana hatta bendekini sattım diye :D O yüzden fiyat oynaklıkları çok normal.

Ben daha da düşmesini riske alamam her şeyi satacağım CS2 envanterinden, zaten oyunu bırakmıştım itemlerimin hepsi duruyordu iyi fırsat oldu.

Ha bu arada ben satarken 750 gösteriyor, diğer ilanlara baktım hep 1300-1400.

Ben daha da düşmesini riske alamam her şeyi satacağım CS2 envanterinden, zaten oyunu bırakmıştım itemlerimin hepsi duruyordu iyi fırsat oldu.

Ha bu arada ben satarken 750 gösteriyor, diğer ilanlara baktım hep 1300-1400.
Envanterinde başka neler var? Bu fiyat oynaması Anubis gibi kırmızılarda oldu asıl. Alt taraflara çok inmedi.

1761393446648.webp

Yok, diğerleri kırmızı değil zaten. M4 Diş perisi FT, Block-18 BS, USP-S cehenneme bilet MW ve Deagle sinirli MW.

Tamamdır koydum hepsini ilana CSFloat'ta yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme: