Detaylar
Kim cevapladı?Sorun internetinizle alakalı değil zaten, modem ile olan bağlantınızla alakalı.Arkadaşım da kablosuz Wi-Fi ile bağlanıyor, onunda 16 Mbps interneti var, pingi 50 60 arası geziyor. Sorunun internetle alakali olduğunu düşünmüyorum.
Mertcan39
Yetkin
O arkadaşla evimin arası 100 metre falan komşu sayılırız ama nasıl bu kadar ping farki oluyor anlamıyorum.
İlk önce local ağ içi ping sorunu var mı onu teyit edin. CMD üzerinden ping 192.168.1.1 -t yazarak sonsuz ping atın modeme ulaşma sürenizde absürt yükselmeler olacak mı onu görürüz.
Aynı modemi mi kullanıyorsun? Hayır.O arkadaşla evimin arası 100 metre falan. Komşu sayılırız ama nasıl bu kadar ping farki oluyor anlamıyorum.
Aynı bilgisayarı mı kullanıyosun? Hayır.
Aynı mesafede mi bilgisayarlarınız ve modemleriniz? Hayır...
Mertcan39
Yetkin
Aynı modemi mi kullanıyorsun? Hayır.
Aynı bilgisayarı mı kullanıyosun? Hayır.
Aynı mesafede mi bilgisayarlarınız ve modemleriniz? Hayır...
Aynı ISS içinde farklı IP blokları farklı yurt dışı çıkışı bile kullanabiliyor. Korona dönemi arkadaşım ile ben TurkNet kullanıyorduk ben seabone ile Valve çıkıyordum arkadaşım twelve99 ile çıkıyordu korona dönemi her gece twelve99 patlamaya başlamıştı bir gece bakım oldu beni twelve99'a taşıdılar
İlk önce local ağ içi ping sorunu var mı onu teyit edin. CMD üzerinden ping 192.168.1.1 -t yazarak sonsuz ping atın modeme ulaşma sürenizde absürt yükselmeler olacak mı onu görürüz.
Buyurun hocam.
Dosya Ekleri
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS