Çözüldü CS2 aşırı yüksek RAM kullanımı sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, ana menü veya maçtayken fark etmiyor, 19.5 GB RAM kullanımı oluyor.
Bu bahsettiğim sadece CS2'nin kullandığı RAM. Toplamda 31.5 GB ve bu da benim RAM'in sınırı demek.

CS2'nin 20 GB RAM kullanmasını anormal buluyorum. Sizce de öyle mi? Ne yapabilirim?
Cevaplarınız için teşekkürler.

Çözüm
Hocam, NVIDIA App'i açın, Global Settings'e gelin, Shader Cache Size'ı Off yapın ki yeni cache dosyaları açmasın.
Bilgisayarı yeniden başlatın ve aşağıda söylediğim kısımları silin.
Mevcut ekran görüntüsündeki dosyayı silin.
Kod:
%LOCALAPPDATA%\NVIDIA\GLCache
kısmındaki dosyaları da silin.

Sonrasında aynı ayarlardan Shader Cache Size > Driver Default ve Apply deyin. Mevcut cache dosyalarını bu sayede yeniden yazsın. Ardından tekrardan reset atın.
Sonra tekrar bakar mısınız RAM kullanımına?
File Summary > Active'e göre sırala ekran görüntüsünü gönderebilir misin?; oradan 22 GB'ın tam olarak ne kullanıyor, görebiliriz. Şu anda Leak şüphesini elemek istiyorum.

Hocam, NVIDIA App'i açın, Global Settings'e gelin, Shader Cache Size'ı Off yapın ki yeni cache dosyaları açmasın.
Bilgisayarı yeniden başlatın ve aşağıda söylediğim kısımları silin.
Mevcut ekran görüntüsündeki dosyayı silin.
Kod:
%LOCALAPPDATA%\NVIDIA\GLCache
kısmındaki dosyaları da silin.

Sonrasında aynı ayarlardan Shader Cache Size > Driver Default ve Apply deyin. Mevcut cache dosyalarını bu sayede yeniden yazsın. Ardından tekrardan reset atın.
Sonra tekrar bakar mısınız RAM kullanımına?

Son düzenleme:
Çözüm
Sorunum çözüldü. Çok teşekkür ederim. Menüde 3GB'a düştü.
Hocam peki tekrarlanmaması için Shader Cache Size ayarını Driver Default yerine boyutu kendim seçsem CS de dahil diğer oyunlarda bir problem yaşar mıyım?

Rica ederim hocam, Default şart değil. 5GB ile deneyin, takılma veya stutter olursa, 10 GB'a çıkarın. Sisteme ya da oyuna zarar vermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…