Dr.Baboky

Uzman
Geçen haftaya kadar her maçta en kötü ikinci olan ben, bazen de üçüncü oluyordum. Pazartesi gününden beri ne yaptıysam çok kötü oynuyorum ve genelde sonuncu oluyorum. Bu durum ise rütbe düşmeme sebep olduğu halde düşük rütbede bile performansım hâlâ aynı. Tavsiyelerinizi bekliyorum şahsen şu sıralar ne yapmam gerek hiç bilmiyorum.

Valve'a Hitreg'i bozdukları için suç atmalı.

Şaka bir yana ara sıra olur böyle şeyler, çok da şey etmemek lazım. Bir ara 40 40 vuruyordum, şu aralar 20 üzerine çıkamıyorum bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seçkin, rekabetçi oynayabiliyor musun? Hilesiz 1 maçım geçmedi daha oralarda. Sırf rozet almak için oynadım Premier'i. Deathmatch XP için gireyim dedim. Orada da farm botlarını CT'ye koymuşlar tak tak vuruyorlar kafaya dönüp bir anda. Atamıyorsun da hepsi aynı takımda. CS2 zaten kötü bir oyun artık. FACEIT dışı oynanmaz.

Seçkin, rekabetçi oynayabiliyor musun? Hilesiz 1 maçım geçmedi daha oralarda. Sırf rozet almak için oynadım Premier'i. Deathmatch XP için gireyim dedim. Orada da farm botlarını CT'ye koymuşlar tak tak vuruyorlar kafaya dönüp bir anda. Atamıyorsun da hepsi aynı takımda. CS2 zaten kötü bir oyun artık. FACEIT dışı oynanmaz.

FACEIT 7 level sonrası hile veya surf dolu hocam.

Bende sizin gibi düşünüyorum. Sadece FACEIT oynuyorum.

Valve'ye Hitreg'i bozdukları için suç atmalı.

Şaka bir yana ara sıra olur böyle şeyler çok da şey etmemek lazım bir ara 40 40 vuruyordum şu aralar 20 üzerine çıkamıyorum bile.

2-3 gün girmemeyi düşünüyorum.

FACEIT 7 level sonrası hile veya surf dolu hocam.

10 levelim. Bypass veya dma kart harici hile açmak zor. Sadece yaptıkları radar hilesi. Onu da 2500 üstü elolarda görürsün anca. Hile yok değil ama seçkin rekabetçi kadar fazla da değil. Smurf düşük elolarda var. Onaylı hesap + premium girersen smurf de gelmez.

10 levelim. Bypass veya dma kart harici hile açmak zor. Sadece yaptıkları radar hilesi. Onu da 2500 üstü elolarda görürsün anca. Hile yok değil ama seçkin rekabetçi kadar fazla da değil. Smurf düşük elolarda var. Onaylı hesap + premium girersen smurf de gelmez.
Hile işlerinde uğraşan birisi olarak söylüyorum, DMA ile her türlü şey yapılabilir. Wall, aim, nade helper gibi gibi bir çok şeyi yapabilirsiniz. Ancak FACEIT'te hile normale kıyasla çok daha az. Çok çok daha az değil ama yani atıyorum normal MM'de %10 ise FACEIT'te %1.

Bypasslara da fazla güvenmeyin AC'ye yakalanıyorsunuz illaki, DMA'dan şaşılmaz ancak DMA herkeste yok. Şu anlık sağlam bir DMA setup yaklaşık 800 dolar falan tutuyor :D